H NASA διαψεύδει τους Μάγιας (VIDEO)

20:06 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για όσους πιστεύουν ότι η καταστροφή του κόσμου θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το ημεολόγιο των Μάγιας.

Ωστόσο, η NASA για τρίτη φορά προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο και να διαψεύσει όσους μιλούν για το τέλος του κόσμου.

Ο επικεφαλής του Προγράμματος Εγγύς στη Γη Αντικειμένων της NASA,

Ντον Γέομανς, αναφέρει ότι η 21η Δεκεμβρίου θα είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες.

Ο Γέομανς λέει ότι οι θεωρίες για καταστροφή του κόσμου ξεκίνησαν με την διάδοση της φήμης ότι το ημερολόγιο των Μάγιας φθάνει στο τέλος του εκείνη την ημέρα.

«Το ημερολόγιό τους δεν τελειώνει τότε. Είναι απλώς το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου, όπως το δικό μας ημερολόγιο φθάνει στο τέλος του στις 31 Δεκεμβρίου για να αρχίσει το ημερολόγιο ενός νέου έτους, την 1η Ιανουαρίου», αναφέρει και προσθέτει:

«Αυτός ο τεράστιος πλανήτης υποτίθεται ότι θα κατευθυνθεί προς το μέρος της Γης, όμως αν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα το είχαμε δει εδώ και πολύ καιρό, ενώ ακόμη κι αν ήταν με κάποιο τρόπο αόρατος, θα βλέπαμε τη επίδρασή του πάνω στους γειτονικούς πλανήτες».

Η NASA διαβεβαιώνει επίσης ότι ούτε ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί ούτε υπάρχουν ενδείξεις για μετακίνηση του μαγνητικού πεδίου, κάτι που όπως λέει ο Γέομανς συμβαίνει κάθε περίπου μισό εκατομμύριο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα