Γεωργιάδης: «Για τη νίκη με Γερμανία»

Αισιόδοξος πως η Εθνική Ελπίδων θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι της Παρασκευής (11/11) με τη Γερμανία στην Τρίπολη εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε αρχικά: «Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η προετοιμασία μας για τα παιχνίδια με Γερμανία και Βοσνία. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, ξέρουμε ότι η Γερμανία έχει σημειώσει το απόλυτο των νικών και έχει πέντε νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Εγώ και οι παίκτες μου γνωρίζουμε πως οι Γερμανοί έχουν υψηλότατο επίπεδο, παίζουν σχεδόν όλοι βασικοί στην Μπουντελίγκα. Πιστεύω ότι η Εθνική μας ομάδα και η Γερμανία είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Βλέποντας τα παιχνίδια και των δύο ομάδων πιστεύω πως αύριο μπορούμε να κερδίσουμε. Μας διακρίνει κάποιος ενθουσιασμός. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη, αλλά είμαι αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σημείωσε: «Λίγο πολύ ξέρουν ποιοι θα παίξουν αύριο. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Υπάρχει ένα σερί τριών νικών, αλλά θα γίνουν κάποιες αλλαγές, γιατί ήρθαν δύο παιδιά που έπαιζαν μέχρι προχθές στην Ανδρών και θα ενισχύσουν την ομάδα μας. Πάντα οι Εθνικές ομάδες παίζουν κάποιο ρόλο, όμως πολλά παιδιά δεν παίζουν βασικοί στις ομάδες τους».

Οσο για το από πού αντλεί την αισιοδοξία του, επισήμανε: «Δεν έχουμε χειρότερους παίκτες από τη Γερμανία. Για παράδειγμα ο Φορτούνης, πέρυσι έπαιζε στην Τρίπολη και φέτος αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύω πολύ. Είμαι αισιόδοξος και αυτό πηγάζει από το πώς βλέπω την δική μας ομάδα, αλλά και τη Γερμανία. Η Γερμανία είναι από τις καλύτερες ομάδες σε αυτές τις ηλικίες, διαθέτει παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις».

Για την επιθετικότητα της Γερμανίας και πως θα παίξει η Ελπίδων, σχολίασε: «Ποντάρω πως μέσα από την ομάδα έχουν βρει τον δρόμο τους. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και στόχος μας είναι η νίκη.
Η Γερμανία στην επιθετική της γραμμή είναι δυνατή. Εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και βάζει πολλά γκολ. Η Γερμανία αντίθετα δημιουργεί λίγες ευκαιρίες και τις κάνει γκολ».

Αν θα παίξει ρόλο το πολιτικό γεγονός και αν θέλει να στείλει ποδοσφαιρικό μήνυμα στον κόσμο, ξεκαθάρισε: «Δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο το πολιτικό γεγονός. Εχουμε 22 νεαρά παιδιά που δεν ασχολούνται τόσο πολύ με τα όσα γίνονται γύρο τους. Είναι ίσως λίγο επηρεασμένοι. Είναι ευνοημένοι, όμως γιατί αγωνίζονται σε καλές ομάδες με καλά συμβόλαια. Το αυριανό είναι ένα καθαρό αθλητικό γεγονός. Στηριζόμαστε στον κόσμο, ελπίζουμε να είναι κοντά μας».

Κάνοντας ένα σχόλιο για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επιδεινωθούν ως την ώρα του αγώνα, είπε: «Εμείς πρέπει να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν μας επηρεάζει τόσο ο καιρός.

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιο είναι το πιο εύκολο επάγγελμα, ποδοσφαιριστής ή προπονητής, απάντησε: «Έχει αυτονόητη απάντηση αυτή η ερώτηση. Έχει λιγότερο άγχος και

Keywords
Τυχαία Θέματα