Γιάτσης: «Καθοριστικά διαιτητικά λάθη»

«Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη που καθορίζουν την εξέλιξη σετ», είπε για τη διαιτησία του ματς με τον Φοίνικα ο προπονητής του Άρη.

Έχοντας αποβληθεί λίγο πριν το τέλος του αγώνα απέναντι στον Φοίνικα, ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία:

«Δε χρειάζεται η Σύρος βοήθεια για να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, όπως το 26-26 του α' σετ δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη που καθορίζουν την εξέλιξη σετ

(σ.σ. ο Άρης υποστηρίζει ότι ο Ντόκιτς πάτησε τη γραμμή των τριών μέτρων, κάνοντας το 27-26). Εμείς είχαμε φέτος πολλά προβλήματα αλλά παρόλα αυτά στο β' γύρο έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία».

Ο προπονητής του Φοίνικα, Νίκος Νεόφυτος, τόνισε: «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αφού μας στοίχισε πολύ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και το φοβόμουν ότι θα εμφανιζόμασταν επηρεασμένοι. Ο Άρης μας δυσκόλεψε πολύ, δεν παίρναμε κανέναν εύκολο πόντο, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και νικήσαμε χωρίς απώλειες. Ήδη η 3η θέση είναι πολύ σημαντική. Εμείς θα πάμε στη Λαμία για τη νίκη και αν έρθουν τα καλά νέα από την Θεσσαλονίκη θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα