Ξέσπασε η Γιούβε(VIDEO)

23:44 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-5
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Η Γιουβέντους διέσυρε με 5-0 τη Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και διατηρήθηκε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μίλαν.
Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 6'.
Ο Βούτσινιτς έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με την πάλα να σταματά στο δοκάρι του Μπόρουτς, ενώ στην επαναφορά ο Μάτρι κατάφερε να αστοχήσει.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει

το σκορ στο 16ο λεπτό. Οι Μαρκίζιο και Πίρλο συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Βούτσινιτς που με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τη Φιορεντίνα στο 21', καθώς ο Τσέρτσι χτύπησε εκτός φάσης τον Ντε Τσέλσι και αποβλήθηκε.
Η «Μεγάλη Κυρία» διπλασίασε τα τέρματά της στο 29ο λεπτό, με τον Αρτούρο Βιδάλ.
Μετά από κόρνερ ο Βούτσινιτς έκανε τη σέντρα, ο Πέπε με κεφαλιά τροφοδότησε τον Βιδάλ που από κοντά έκανε το 2-0.
Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στην επανάληψη, απείλησε με τον Βούτσινιτς στο 52' και έκανε τρία τα τέρματά της στο 54ο λεπτό.
Ο Βούτσινιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μαρκίζιο με κεφαλιά έκανε το 3-0. η Φιορεντίνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 59', αλλά το μακρινό σουτ του Λατσάρι, σταμάτησε στο δοκάρι του Μπουφόν.
Η Γιούβε πέτυχε και 4ο γκολ στο 67ο λεπτό με φοβερό σουτ του Αντρέα Πίρλο μετά από ασίστ του Βούτσινιτς.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Παντοΐν στο 71ο λεπτό μετά από πάσα του Πίρλο.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Κασάνι, Νατάλι, Ναστάσιτς, Πασκουάλ, Μοντολίβο, Ολιβέρα (47' Ντε Σιλβέστρι), Λατσάρι, Τσέρτσι, Βάργκας, Αμάουρι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχυστάινερ, Κάσερες, Μπονούτσι, Ντε Τσέλιε, Πίρλο, Βιδάλ (70' Παντοιν), Μαρκίζιο, Πέπε, Βούτσινιτς (79' Μποριέλο), Μάτρι (57' Κουαλιαρέλα).

ΠΑΡΜΑ- ΜΙΛΑΝ: 0-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι
Με νίκη συνέχισε η Μίλαν (3η συνεχόμενη), επικρατώντας με 2-0 μέσα στην έδρα της Πάρμα και παρέμεινε μόνη πρώτη.
Η Πάρμα μπήκε πιο δυνατά και στο 11ο λεπτό το σουτ του Τζιοβίνκο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 13' ήταν η σειρά του Βαλντές να αστοχήσει μετά από όμορφη ενέργεια που έκανε.
Η Μίλαν κέρδισε όμως πέναλτι σε χέρι του Τζακάρντο στο 17' και ο Ιμπραΐμοβιτς από τα 11 μέτρα, έκανε το 1-0.
Στο 21' ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Ιμπραΐμοβιτς και στη συνέχεια προ κενής εστίας, ο Εμάνουελσον κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στο 33΄ο Ίμπρα πέρασε τους πάντες αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση.
Στο 40' ο Αμπιάτι απέκρουσε το σουτ του Φλοκάρι, ενώ στο 42ο λεπτό η Πάρμα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Παλέτα μετά από κόρνερ του Παλέτα.
Στο 44ο λεπτό οπ Μιράντε είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Ιμπραΐμοβιτς και στο 45+3' το σουτ ντου Ελ Σααραουί, σταμάτησε στο δοκάρι του Μιράντε, αφού βρήκε και στον Τζακάρντο.
Ο Αμπιάτι κράτησε όρθια τη Μίλαν στο 47', καθώς απέκρουσε σουτ του Μπιαμπιανί, αλλά στο 55' ο Εμάνουελσον με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0.
Στο

Keywords
Τυχαία Θέματα