Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα βάζαμε γκολ ούτε σε άλλα 90 λεπτά»!

Στην έλλειψη φαντασίας απέδωσε το κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση στο «ΓΣΠ» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ,τονίζοντας πως άλλα ενενήντα λεπτά να έπαιζαν έτσι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν θα έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Κλειστήκαμε στο παιχνίδι μας και η Ανόρθωση μας αντιμετώπισε εύκολα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας όμως δεν είχαμε ιδέα τι να κάνουμε όταν φτάναμε έξω από την περιοχή. Για να κερδίσεις παιχνίδια όπως αυτό

με την Ανόρθωση δεν μπορείς να παρουσιάζεις αυτά τα στοιχεία που παρουσιάσαμε σήμερα. Αν παίζαμε ακόμα 90 λεπτά με τέτοιο τρόπο, πάλι δεν θα βάζαμε γκολ», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Θρύλου», για να συμπληρώσει:

«Το αποτέλεσμα είναι και λογικό και δίκαιο. Εάν γνώριζα γιατί είχαμε αυτή την εμφάνιση, πιθανόν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν ήταν θέμα ενός ή δύο παικτών. Ήταν θέμα ολόκληρης της ομάδας που έφτανε έξω από την περιοχή όμως δεν είχε φαντασία για τη συνέχεια. Η φαντασία στο ποδόσφαιρο είναι σπουδαίο πράγμα, γιατί είναι με αυτό τον τρόπο που θα χτυπήσεις τον αντίπαλο. Εμείς ήμασταν μια προβλεπτή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα