Γκρέμισαν… κυριολεκτικά το ρινγκ

Ο αγώνας για την ζώνη Heavyweight στο Vengeance, μεταξύ Mark Henry και Big Show, προκάλεσε την… διάλυση του ρινγκ, το οποίο δεν άντεξε τους δύο υπέρβαρους παλαιστές.

Για αυτό το λόγο, το ματς διακόπηκε, αφού αμφότεροι οι Superstars «τραυματίστηκαν». Ωστόσο, η ίδια η πτώση του ρινγκ ήταν εντυπωσιακή. Αυτή σημειώθηκε ύστερα από Superplex του παγκόσμιου πρωταθλητή στον Big Show.

Μάλιστα,

το ρινγκ έμεινε… πλάγιο για το main event, στο οποίο ο Alberto Del Rio επικράτησε του John Cena, αφού βοηθήθηκε καταλυτικά από το δίδυμο των Miz & R-Truth στο Last Man Standing. Το δίδυμο, το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη του Μεξικανού WWE Champion, είχε πάρει νωρίτερα το δικό της παιχνίδι εναντίον των CM Punk και Triple H, αφού παρενέβη ο Kevin Nash. Ο τελευταίος επιτέθηκε στον HHH και άφησε τον «Straight Edge Superstar» μόνο του κόντρα στους Awesome Truth.

Διπλή υποχρέωση, μάλιστα επίσημh, είχε ο Dolph Ziggler. Πρώτα, μαζί με τον Jack Swagger, δεν μπόρεσε να πάρει τις ζώνες Tag Team. Αμέσως μετά, όμως, επιβλήθηκε του Zack Ryder, για να κρατήσει το US Championship.

Οι Air Boom κέρδισαν Jack Swagger & Dolph Ziggler.
O Dolph Ziggler κέρδισε τον Zack Ryder.
Η Beth Phoenix κέρδισε την Eve.
O Sheamus κέρδισε τον Christian.
Οι Miz & R-Truth κέρδισαν Triple H & Christian.
O Randy Orton κέρδισε τον Cody Rhodes.
Ο αγώνας Mark Henry vs Big Show διακόπηκε.
Ο Alberto Del Rio κέρδισε τον John Cena.

Keywords
Τυχαία Θέματα