Γκρίνια στο Τορόντο

Συσσωρεύονται τα προβλήματα γύρω από τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς και όλα τα υπόλοιπα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Πριν λίγες εβδομάδες, οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς διεκδικούσαν προνομιακή θέση στα play off. Πλέον απαιτείται «θαύμα» για να προκριθούν σε αυτά. Ο Ron Wilson απολύθηκε ύστερα από απαίτηση των οπαδών,

αλλά πλέον οι φίλοι των Λιφς ζητούν αποδέσμευση του γενικού διευθυντή, Brian Burke. Με την λήξη της σεζόν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στον ιστορικό σύλλογο του NHL.

Νιώθει καλύτερα ο Franzen

Η ταλαιπωρημένη μέση του Johan Franzen δείχνει σε καλύτερη κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο ο άσος των αποδεκατισμένων Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς δεν είναι ακόμα στο 100% και δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Υποδοχή με φιλοδοξίες

«Ήταν καιρός» δήλωσε ο Alexander Radulov που γύρισε στους Νάσβιλ Πρέντατορς ύστερα από τέσσερις σεζόν στο KHL. H 15η επιλογή του ντραφτ του 2004 παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση των «πρεντς», οι οποίοι ενισχύθηκαν... τρομερά ενόψει της συνέχειας και της σχεδόν δεδομένης τους πρόκρισης στα play off.

Κανονικά ο Backes

Ένας τραυματισμός του David Backes στο πόδι δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Έτσι ο αρχηγός των Σέιντ Λούις Μπλους θα συνεχίσει, χωρίς να απουσιάσει από κάποιον αγώνα. Επίσης, ο Alexander Steen επανήλθε στις προπονήσεις.

Επιστροφή του Pitkanen

Οι Καρολάινα Χαρικέινς ενεργοποίησαν τον Joni Pitkanen. O αμυντικός απουσιάζει διαρκώς λόγω τραυματισμού στο γόνατο και συμπτώματα διάσεισης από τις 6 Δεκεμβρίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος στα υπόλοιπα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν.

Έρχεται «καμπάνα» για Doan

Απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή του NHL o επιθετικός των Φίνιξ Κογιότες, Shane Doan. Ένα βίαιο μαρκάρισμα του στον Jamie Benn των Ντάλας Σταρς αναμένεται να προκαλέσει τιμωρία.

Στους Άιλαντερς ο Alexandrov

Οι Μπόστον Μπρούινς αντάλλαξαν τον αμυντικό Yury Alexandrov στους Νιου Γιορκ Άιλαντερς. Μελλοντικά θα καθοριστεί η «τιμή» που θα επιστρέψουν οι «νησιώτες» στους κατόχους του Stanley Cup. Ακόμα, ο 36χρονος τερματοφύλακας, Evgeni Nabokov, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο έναντι 2.75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλάζει μάσκα ο Bernier

Μερικά... διαδικαστικά θέματα μάλλον θα υποχρεώσουν τον Jonathan Bernier να αλλάξει μάσκα. Ο τερματοφύλακας των Λος Άντζελες Κινγκς φορούσε μία με την λέξη «HOLLYWOOD».

Keywords
Τυχαία Θέματα