Η καλύτερη λύση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την έρευνα και τη μελέτη για την εξεύρεση του ανθρώπου που θα κληθεί ν’ αντικαταστήσει τον μεγάλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το θολό τοπίο αρχίζει και καθαρίζει αφού δίδονται απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα του «πράσινου» γρίφου. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Ο Σάρας δεν ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην επαγγελματική του καριέρα και να ...σκοτώσει τον παίκτη μέσα του, οπότε

κρίθηκε σκόπιμο να μπει ένα τέλος στις συζητήσεις περί προπονητή Γιασικεβίτσιους. Κάτι που τηρουμένων των αναλογιών και των σκέψεων του Λιθουανού σταρ ήταν η καλύτερη λύση αυτές τις ώρες. Από τη μία, ο Σάρας θα συγκεντρωθεί απόλυτα στην προσπάθεια που κάνει με την Εθνική ομάδα της χώρας του, από την άλλη ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει προπονητή στον πάγκο του. Όσο για τον Σάρας; Ε, αφού ακόμη το λέει η ψυχούλα του, τι ιδανικότερο από το να συνεχίζει να μοιράζει ασίστ και στιγμές τρέλας στους φίλους του Παναθηναϊκού πάνω στο παρκέ. Αυτή, άλλωστε, είναι τόσο η δική του βούληση, όσο και των «πράσινων».

Τώρα για το νέο προπονητή, αυτό που πιστεύω είναι πως οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Σε ονοματολογία δεν πρόκειται να ...εισέλθω. Αυτό που, ωστόσο, είναι φως – φανάρι είναι πως ο Παναθηναϊκός κάνει μια απίστευτη έρευνα και ένα κοσκίνισμα σε κάθε όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι, έτσι ώστε αυτός που θα κάτσει στον πάγκο μετά τον Ζοτς να είναι η απόλυτα ιδανική περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα