Η κορυφή δε χρειάζεται... κορώνες

02:31 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα ανέλπιστο δώρο από τον Παναθηναϊκό και λίγο πριν την τελική στροφή του πρωταθλήματος βλέπει τη... θέα από το ρετιρέ του πρωταθλήματος.

Αυτό που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για να προσθέσουν άλλη μια κούπα στη συλλογή τους είναι η σωστή διαχείριση της κατάστασης τόσο εντός των αγωνιστικών γραμμών, όσο κι εκτός. Κι αν για τα αγωνιστικά υπάρχει η εγγύηση που λέγεται Ερνέστο Βαλβέρδε, η σοβαρότητα του οποίου

δεν αμφισβητείται από κανένα, εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν εξετάσεις θα είναι στη διαχείριση κρίσεων, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Όσο μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το μεγάλο ντέρμπι, που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή, τόσο θα ανεβαίνει το θερμόμετρο από την πλευρά της Παιανίας, καθώς τα προβλήματα των «πράσινων» πολλαπλασιάζονται σε όλους τους τομείς. Το πιο μεγάλο όπλο του «τριφυλλιού», ο Σεμπάστιαν Λέτο, τέθηκε εκτός μάχης στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πλέον ο Φερέιρα ποντάρει ότι αυτή η απώλεια θα πεισμώσει τους υπόλοιπους παίκτες του για να δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει εκδώσει δύο ανακοινώσεις με αφορμή τις δύο διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα με σαφείς αιχμές προς τους «ερυθρόλευκους» και τη μεροληπτική συμπεριφορά που έχουν από την αθλητική δικαιοσύνη. Άλλες φορές από την πλατεία Αλεξάνδρας έσπευδαν να απαντήσουν άμεσα μέσω των.... γνωστών «κύκλων» τους, τώρα προτίμησαν το δρόμο της σιωπής.

Ίσως συνειδητοποίησαν ότι τώρα δεν τους συμφέρει να ανεβάσουν τους τόνους ενόψει του ντέρμπι, καθώς όταν έχεις το πάνω χέρι αφήνεις στον αντίπαλο την επίθεση κι εσύ κοιτάς τα μετόπισθεν. Ο Ολυμπιακός αν δεν εμπλακεί σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων έχει πολλές πιθανότητες να πάει στο ντέρμπι απόλυτα προσυλωμένος για να κάνει τη δουλειά του. Να πάρει το διπλό και να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος, τώρα που είναι και λαβωμένος ο αιώνιος αντίπαλος. Σε διαφορετική περίπτωση αν παρασυρθεί σε έναν επικοινωνιακό πόλεμο, είναι πιθανόν να επηρεαστεί και η αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσει στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα