«Ζημιά» στο NFL

01:32 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Εν μέσω διαδοχικών ανακοινώσεων για συμβόλαια και franchise tags, το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι Νιου Ορλίνς Σέιντς παραμένει στην επικαιρότητα του «κόσμου» του NFL.

Αποκαλύφθηκε... τιμολόγιο των «άγιων», στο οποίο κοστολογούσαν παίκτες αντίπαλων ομάδων και πρόσφεραν το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο σε όποια ομάδα κατάφερνε τραυματισμό των συγκεκριμένων αθλητών! Ο Roger Goodell, κομισάριος του NFL,

έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξουν έρευνες, πριν επιβληθούν ποινές που αναμένονται σημαντικές.

Άλλωστε, οι «ειδικοί» εκτιμούν πως το σκάνδαλο έχει «αμαυρώσει» την εικόνα της λίγκας απέναντι στους φιλάθλους. Στο μεταξύ, στις τάξεις των Σέιντς υπάρχει ακόμα ενότητα, αφού φαίνεται πως όλα τα διοικητικά στελέχη είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν μαζί τις ποινές.

Ο πρώην βοηθός προπονητή της ομάδας Gregg Williams έχει ήδη ομολογήσει την εμπλοκή του. Μάλιστα αυτός δήλωσε πως ο προπονητής, Sean Payton, και η διοίκηση των Σέιντς γνώριζαν πολύ καλά όσα συνέβαιναν.

Ετοιμάζεται ανανέωση στους Φάλκονς

Τον βασικό τους safety, Thomas DeCoud, θα «ανανεώσουν» σύντομα οι Ατλάντα Φάλκονς. Στο μεταξύ οι Michael Palmer (tight end) και Antone Smith (running back) υπέγραψαν νέα συμβόλαια, ενώ πέρα από τον DeCoud, free agents θα γίνουν άμεσα οι Brent Grimes (cornerback), Curtis Lofton (linebacker) και John Abraham (right end).

Σιγουριά για Jackson στο Σαν Ντιέγκο

Αν και οι Σικάγο Μπέαρς και Μπάφαλο Μπιλς έχουν εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, οι Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς δηλώνουν σίγουροι για την παραμονή του receiver, Vincent Jackson, στην ομάδα τους. Πάντως, η αρμόδια διοίκηση αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει franchise tag φέτος στον Jackson.

Κοντά σε συμφωνία με Babibeaux

Ο Michael Griffin ήταν o safety που δέσμευσαν οι Τενεσί Τάιτανς, αλλά πλέον τα τοπικά Μέσα αναφέρουν πως ο Jordan Banineaux, άλλος safety, είναι πολύ κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του. Ο δυναμικός αθλητής αποκτήθηκε πέρσι σαν free agent από τους Σιάτλ Σίχοκς.

Ερωτηματικό ο Wimbley στους Ρέιντερς

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το μέλλον του Kamerion Wimbley στους Όκλαντ Ρέιντερς. Η ομάδα προσπαθεί μεν να ανανεώσει το συμβόλαιο του linebacker, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η περίπτωση αποδέσμευσής του.

Αθώος ο Χιλ

Ο linebacker των Σιάτλ Σίχοκς, Leroy Hill, απέφυγε ποινή απέναντι στις κατηγορίες περί κατοχής μαριχουάνας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες. Το αρμόδιο δικαστήριο δεν διαπίστωσε αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία και οι νομικοί εκπρόσωποι του 29χρονου αθλητή πρόσθεσαν μία νίκη στο... παλμαρέ τους.

Ελεύθερος από Τσιφς ο Williams

Ο 31χρονος Dermorrio Williams αποδεσμεύτηκε από τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, στους οποίους αγωνιζόταν ο linebacker από 2008.Αντίθετα, ο Brandon Siler υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, αν και έχασε την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα