Preview 8ης αγωνιστικής

00:27 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15:00/aek365/NOVA)

Η Κέρκυρα θέλει να αποφύγει τα λάθη που έκανε την περασμένη αγωνιστική του Πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει ανάσα. Σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουν οι Φαίακες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Βενέτη, αλλά και τους Βέντσελ, Μαζνόφ, Αγρίτη, Μπάρκογλου και Ηλιάδη.

Οι

φιλοξενούμενοι θα βρεθούν στη Λιβαδειά χωρίς προβλήματα και επιθυμούν να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Σούπεερ Λίγκα. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να συνεχίσει με νίκη, μετά από αυτή όπου πέτυχε την περασμένη αγωνιστική επί της Κέρκυρας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Γραμμόζης, Όσμαν, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μαρτίν, Μαζνόφ, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καραλής και Ηλιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιανα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Zahui, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος , Πόποβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19:00/aek365/NOVA)

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής ο ΠΑΣ έχει μπει σε δύσκολη θέση. Η ομάδα των Ιωαννίνων επιθυμεί αυτή τη φορά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Δόξα Δράμας και για αυτό θα παραταθεί σοβαρός και προσεχτικός, ώστε να καταφέρει να σώσει τη χρονιά.

Από την άλλη η Δόξα θα αναζητήσει ακόμα μια νίκη, μετά από αυτή που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στους Ηπειρώτες. Μάλιστα σε αυτή τη «μάχη» για την παραμονή ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Ρόκα, Σοϊλέδη, αλλά και τον τιμωρημένο Τριποτσέρη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Δαύκο, Μπριλάκη, Βέρτζο, Γελαδάρη, Ψυχογιό, Σικαλιά, Γκαρακλίδη, Λίμα, Ρούτση, Στεργιανό, Παπαδόπουλο, Κάπελ, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αγτζίδη, Κοβάσεβιτς, Αραβίδη, Ουέλινγκτον, Κυβελίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα