Ιμπραϊμοβιτς: «Σκέφτομαι την επόμενη σεζόν στη Μίλαν»

12:32 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας ήθελε τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να έχει έρθει σε επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο προκειμένου να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο πρώτος διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. «Ήδη σκέφτομαι την επόμενη σεζόν με τη Μίλαν», δήλωσε με νόημα.

Όπως έγραψε χθες (30/04) το βράδυ η ιστοσελίδα «El Confidencial», ο Σουηδός επιθετικός συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Πορτογάλο προπονητή των «μερένγκες» και του είπε το πολυπόθητο «ναι», σε ερώτηση αν ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο ρόστερ τους, αφήνοντας τους «ροσονέρι»!

Ωστόσο,

με δηλώσεις που παραχώρησε στον τύπο της πατρίδας του ο Ιμπραϊμοβιτς φρόντισε να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μίλαν και την Ιταλία με προορισμό κάποια άλλη ομάδα...

«Μία νέα πρόκληση θα ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Ωστόσο, έχω αντιμετωπίσει τόσες πολλές στην καριέρα μου και έχω μάθει ένα πράγμα: εάν είσαι ευχαριστημένος σε μία ομάδα, τότε θα πρέπει να μείνεις. Θέλω να παραμείνω εδώ», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος στράικερ στην εφημερίδα «Aftonbladet» και συνέχισε:

«Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ο καθένας μου συμπεριφέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σαν ένα καλό κρασί, γίνομαι καλύτερο όσο περνούν τα χρόνια. Ήδη σκέφτομαι την επόμενη σεζόν με τη Μίλαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα