Ικανοποιημένος ο Ρανιέρι

Παρά την ήττα της Ίντερ με 2-1 από την Γιουβέντους, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των «νερατζούρι».

Μάλιστα, ο γυρολόγος κόουτς υπογράμμισε τις… μαθηματικές ελπίδες της Ίντερ περί βελτίωσης της βαθμολογικής τους θέσης, παρά το πρώιμο στάδιο του Καμπιονάτο:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχαν δύο γκολ στις μοναδικές τους ευκαιρίες. Δεν πρέπει να

κοιτάμε την βαθμολογία, αφού υπάρχουν ακόμα 84 βαθμοί υπό διεκδίκηση. Οι νίκες είναι καλύτερες από τις ήττες, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο».

Στην συνέχεια, ο Ρανιέρι δεν θέλησε να χαρακτηρίσει την Γιούβε φαβορί για το ιταλικό πρωτάθλημα, αν και ο ίδιος την είδε να περνάει από το San Siro:

«Η Γιουβέντους είναι σίγουρα άξια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο εμείς δεν το έχουμε παρατήσει, αφού δεν είδα κάποιον κυρίαρχο αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο».

Και δικαιολόγησε εν μέρει την νέα αποτυχία της ομάδας με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του:

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμού. Η ήττα θα στοιχήσει σε ψυχολογικό επίπεδο και εμείς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα