Ήθελε EURO μέσω Ολυμπιακού ο Μασάδο

Η Τουλούζ δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό, αλλά ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε πως προτιμούσε να μετακινηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν μη τι άλλο, ο Πορτογάλος μέσος δείχνει πως μία πιθανή μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» θα του άρεσε. Άλλωστε με αυτή θα αποκτούσε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του, και θα είχε περισσότερες ελπίδες να πάρει μέρος στο EURO 2012

με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Πάντως, ο Μασάδο διατηρεί συμβόλαιο με την Τουλούζ, οπότε, όπως ξεκαθαρίζει, μονάχα αυτή μπορεί να εγκρίνει ή να απορρίψει μία μετακίνησή του, κάτι που συνέβη κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Όχι, δεν είμαι αναστατωμένος πλέον, σκέφτομαι πλέον την δουλειά μου. Στόχος μου να παίξουμε μπάλα και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Υπήρξαν επαφές με ομάδα από τη Ρωσία, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη προοπτική. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, θα μπορούσα να παίξω στην Ευρώπη και αυτό θα με βοηθούσε να αγωνιστώ με την Πορτογαλία στο ΕURO. Είναι όμως κρίμα που δεν έγινε. Θεωρώ ότι εκεί θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και συνεπώς περισσότερες ελπίδες για το Euro. Αλλά όλοι γνωρίζουν πως ο πρόεδρος παίρνει της αποφάσεις και αν δεν συμφωνήσει αυτός... τότε δεν γίνεται τίποτα» δήλωσε σχετικά ο ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα