Καλμαζίδης: «Συγχαρητήρια σε Χιμένες-Κουζούνη»

Τα εύσημα στους Χιμένες-Κουζούνη που αγωνίστηκαν με διάστρεμμα, απέδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης ενώ ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς κρατάει την αντίδραση της ομάδας του και την ανατροπή.

«Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 2-0, ωστόσο είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους Χιμένες, Κουζούνη οι οποίοι παρόλο που έπαιξαν με διάστρεμμα έβγαλαν όλο το παιχνίδι», ανέφερε

ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε:

«Ίσως να χαλαρώσαμε και λίγο μετά το 2-0, αλλά νομίζω ότι περισσότερο έπαιξε ρόλο η κούραση αφού ιδιαίτερα ο Χιμένες έκανε υπερπροσπάθεια. Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και την αξία του αντιπάλου, αφού ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι η πορεία του δεν είναι τυχαία».

«Νευρικότητα προκαλεί το μέγεθος του αντιπάλου»

Από την άλλη, ο τεχνικός του Βραχατίου, Νίκος Ζαλμάς είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, ιδίως στο πρώτο σετ ήμασταν απείθαρχοι στην τακτική του σερβίς, ενώ κάναμε λάθη και στην κόντρα επίθεση... Ίσως όλα αυτά να οφείλονται και στη νευρικότητα που προκαλεί το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά όταν ηρεμήσαμε παρόλο που και πάλι στην κόντρα δεν ήμασταν και πάλι τόσο καλοί, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Απλά φάνηκε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση σου ούτε για ένα λεπτό. Κάτι που συνέβη στο τάι μπρέικ, όπου νομίζω ότι φανήκαμε και λίγο κουρασμένοι, αφού εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία εν όψει Δεκεμβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα