Καραγιάννης: «Η καλύτερη εμφάνισή μας»

09:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ επί του Πανερυθραϊκού, με το Νίκο Καραγιάννη να αποδίδει τα εύσημα στους παίκτες του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μετά το φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης στο κλειστό της Ζωφριάς, η «Ένωση» πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της: «Πραγματοποιήσαμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην απόδοσή μας. Πρόκειται για την καλύτερη εμφάνιση

της ομάδας επί των ημερών μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος». Είπε ακόμα...

Για το «κλειδί» της νίκης: «Βασικό χαρακτηριστικό αποτέλεσε το ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, τόσο στον τομέα της άμυνας όσο και σε αυτόν της επίθεσης. Χάρη στην ομαδική προσπάθεια που έγινε από όλα τα παιδιά καλύψαμε το σημαντικό κενό του Φώτη Βασιλόπουλου και προχωράμε. Όλοι μας οι παίκτες είχαν θετική παρουσία κι έπαιξαν καλά».

Για τη συνέχεια και τη δύσκολη αποστολή στο Μετς: «Από εδώ και πέρα, κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, του προσεχούς Σαββάτου (10/03) κόντρα στο Παγκράτι. Ελπίζω να παίξουμε όπως σήμερα (χθες, 03/03), να έχουμε και το Βασιλόπουλο στην ομάδα και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα