Καραγκούνης: «Αποκτούμε νοοτροπία νικητή»

Σημαντικό για την νοοτροπία της Εθνικής Ελλάδας χαρακτήρισε το αήττητο σερί του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, υποστήριξε πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια βοηθούν την ομάδα να έχει ρυθμό και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή της.

«Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ των Ρώσων. Καταφέραμε στη συνέχεια να φτάσουμε στην ισοφάριση και είναι θετικό. Είναι ιδιαίτερο το αήττητο σερί. Το πρώτο γκολ

του Σαμαρά είναι καθαρό. Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Εκεί που έπρεπε κερδίσαμε. Θέλουμε να πάμε καλά στο Euro. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και ποιότητα και καλούς παίκτες και καλό προπονητή».

Όσον αφορά στο φιλικό με την Ρωσία, απάντησε: «Είναι παιχνίδια που μας βοηθούν να βρούμε τον ρυθμό και να κάνουμε καινούρια πράγματα και να αποκτούμε αυτοπεποίθηση».

Για την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών, ανέφερε: «Είναι ευκαιρία για όλους. Η Εθνική έχει πετύχει κάτι πολύ μεγάλο και τα νέα παιδιά, αν δεν έχουν φιλοδοξίες να πετύχουν κάτι αντίστοιχο δεν μπορούν να πάνε μπροστά. Τους δίνει κίνητρο αυτό».

Αναφορικά τέλος με το αήττητο σερί της Εθνικής, σχολίασε: «Είναι πολύ θετικό. Αποκτάς νοοτροπία νικητή και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό πράγμα να μένουμε αήττητοι κόντρα σε μεγάλες ομάδες, όπως η Ρωσία και η Κροατία».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα