Καραγκούνης: «Η Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Euro»

00:43 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης ενόψει Euro, τονίζοντας πως νίκες όπως αυτή κόντρα στην Αρμενία, τονώνουν την αυτοπεποίθηση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

«Κάναμε μια νίκη κι αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της ομάδας. Πολλά απ' όσα ζήτησε ο προπονητής βγήκαν στο γήπεδο. Έχουμε μια βδομάδα, να ξεκουραστούμε και λίγο από τις προπονήσεις πρωί-απόγευμα αφού βρισκόμαστε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για όλους. Από την Κυριακή μπαίνουμε

στο τελικό στάδιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε ευχαριστημένοι και πάμε με καλή ψυχολογία», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του «γαλανόλευκου» συγκροτήματος, συμπληρώνοντας:

«Έχει φιλοδοξίες η Εθνική με όποιον και να παίζει. Έτσι και τώρα. Είμαστε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι. Στόχος όλων είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς με την Πολωνία. Πάμε Βήμα βήμα».

Για το γκολ του Παπαδόπουλου που ήρθε από «κομπίνα», ανέφερε: «Κάνουμε διάφορες κομπίνες στην προπόνηση. Άλλες βγαίνουν, άλλες όχι. Έκανε ωραία κεφαλιά ο Κυριάκος μπήκε το γκολ, όμως θα μπορούσαμε και πριν να σκοράρουμε. Στα τελευταία 25 ματς έχουμε κάνει μόνο μια ήττα κι αυτό λέει πολλά για την ψυχολογία».

Καταλήγοντας, ο Καραγκούνης σχολίασε: «Τα επιμέρους θα τα δει ο προπονητής. Αισιοδοξούμε πάντα, έχουμε καλή ομάδα, δύσκολα μπορεί να μας κερδίσει κάποιος αντίπαλος. Είμαστε αισιόδοξοι από τη φύση μας και φιλόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα