Κατάμεστο γήπεδο ζητά το Λαύριο

«Κακή παρένθεση» θέλουν να αποδείξουν στο Λαύριο πως ήταν η εντός έδρας ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αμύντα.

Ωστόσο, για να τα καταφέρουν θα πρέπει να έχουν στο πλευρό τους και τη βοήθεια των φιλάθλων τους. Οι διοικούντες το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, με ανακοίνωσή τους, καλούν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Λαυρίου στο αυριανό (15/10) παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ώστε οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη να μη γνωρίσουν άλλη εντός των τειχών τους ήττα έως το φινάλε της φετινής Α2.

Η ανακοίνωση: «Μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΝΚ

η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου δίνει αύριο, Σάββατο (15/10), έναν εξίσου σημαντικό αγώνα φιλοξενώντας τον Αρκαδικό. Στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από αυτή την αναμέτρηση η επίτευξη και διατήρηση του αήττητου της έδρας της, φιλοδοξώντας να πετύχει ακόμη ένα καλύτερο ρεκόρ νικών από πέρυσι.

Μια αλώβητη έδρα δίνει, αυτόματα, εκτός από ψυχολογικό και ουσιαστικό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ομάδων, διαμηνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει η οποιασδήποτε δυναμικότητας ομάδα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Λαυρίου. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Γ.Σ. Λαυρίου καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης να γεμίσουν το κλειστό, ώστε και με τη δική τους βοήθεια να πανηγυρίσουν, στο φινάλε μαζί με τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη, τη νίκη!

Αυτή η ομάδα που για δεύτερη σεζόν αγωνίζεται στην Α2, εκπροσωπώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τα αθλητικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής, έχει θέσει υψηλούς στόχους, που όμως για να τους πραγματοποιήσει επιβάλλεται να έχει και τη βοήθεια των φίλων της, γιατί… δεν της αξίζει τίποτα λιγότερα από ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα