“Καθάρισε” ο Λώττας για Πανηλειακό

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λώττα ο Πανηλειακός κατάφερε να νικήσει με 1-0 τα Χανιά στον Πύργο και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Football League 2.

Οι Πυργιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θέλησαν να πάρουν απο την αρχή το προβάδισμα, ωστόσο η αμυντική λειτουργία των Χανίων δεν τους επέτρεψε να πετύχουν

το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και θα ικανοποιούσε τους περίπου 1000 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Απο το πρώτο ημίχρονο ο Πανηλειακός ήθελε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και τα κατάφερε, χωρίς όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία στα καρέ των Χανίων που με σωστή αμυντική λειτουργία διατηρούσαν το “μηδέν” στην άμυνα και όδευαν ολοταχώς προς το να πάρουν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό στη σεζόν.

Ο Πανηλειακός απο την πλευρά του πίεσε πάρα πολύ και στην επανάληψη και τελικά το γκολ της νίκηγς ήρθε από το αριστερό πόδι του Λώττα ο οποίος στο 76' του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Καλογεράκη για να διαμορφώσει το 1-0 που έμεινε ως την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί στα τελευταία λεπτά θέλησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 88' με τον Μανωλόπουλο να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Αντωνόπουλου και έτσι το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα της νίκης για τον Πανηλειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μανωλόπουλος, Ακπαρίδης (60' Αντωνόπουλος), Βατσής, Γήτας (66' Τομαράς), Θωνιάτης, Κάλφας, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Λώττας, Ταφαρλής.

ΑΟ Χανίων (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπαχάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Κορδονούρης, Αντωνόπουλος, Φαν Ντε Χοφτ (68' Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης, Ρεστάκης, Πλουσής, Ανωγειαννάκης (61' Αργυρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα