«Καθάρισε» πάλι ο Malkin

Στα 24 γκολ έφτασε ο Evgeni Malkin πρωταγωνιστώντας στο εκτός έδρας 4-1 των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς σε βάρος των πρωτοπόρων, Νιου Γιορκ Ρέιντζερς.

Η αξία της δεύτερης επιλογής του ντραφτ του 2004 είναι γνωστή, αλλά αρκετά χρόνια μετά ο Malkin παραμένει εντυπωσιακός με τα «μαγικά» του στον πάγο. Απόψε διαμόρφωσε το 3-1 στην τρίτη περίοδο και λίγο αργότερα το 4-1 σε ανυπεράσπιστη εστία.

Πάντως ο Richard Park πέτυχε το νικητήριο γκολ στο

2:23 της τρίτης περιόδου, αφού πρώτα ισοφάρισε σε 1-1 ο Carl Hagelin. O Mark-Andre Fleury σταμάτησε τα υπόλοιπα τριάντα σουτ των Νεοϋορκέζων στο 19ο του συνεχόμενο παιχνίδι στην εστία των «πιγκουίνων».

Για τους φιλοξενούμενους επέστρεψε στην δράση ο Kris Letang, αλλά οι Sidney Crosby και Jordan Staal παραμένουν εκτός. Ακόμα, ο Chris Kunitz είχε ανοίξει το σκορ στο 3:16 της αναμέτρησης.

Πλέον, η ομάδα του Πίτσμουργκ έχει 54 βαθμούς, ενώ οι Ρέινζερς έμειναν στους 62. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται στην Atlantic και στην ανατολική περιφέρεια του NHL, αλλά αυτή της Νέας Υόρκης έχει σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα