Καβακάς: «Ακόμα και η ισοπαλία θετική»

Ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Τιμόθεος Καβακάς αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Πηλαδάκης και τόνισε ότι και η ισοπαλία με την Καλλιθέα θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη για την ξαφνική φυγή του Τίμου Καβακά με προορισμό τον Πλατανιά Χανίων, όλοι στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (10/11) περίμεναν την τοποθέτηση του δεύτερου. Ωστόσο, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αρνήθηκε να τοποθετηθεί λέγοντας: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Θα ευχηθώ απλώς καλή επιτυχία στην ομάδα της Λάρισας,

αλλά και στους πρώην συνεργάτες μου και φυσικά, στον κύριο Κόουλμαν, μιας που η ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα».

Για το προσεχές εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα, ο Καβακάς σημείωσε: «Το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες. Ακόμα και η ισοπαλία θεωρώ ότι θα είναι καλή για εμάς. Εμείς πάντως, όσο και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα