Κιριλένκο: «Είμαι χαρούμενος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!»

20:13 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Λίγες μέρες πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Αντρέι Κιριλένκο υπογράμμισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ρώσος σταρ της «ομάδας του στρατού» μίλησε στην ιστοσελίδα «basketusa.com» και αναφέρθηκε αρχικά στις αδυναμίες της ομάδας του: «Μερικές φορές είμαστε πολύ σίγουροι. Σε μερικές αναμετρήσεις είμαστε σαν να μπορούσε να νικήσουμε χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης (σ.σ Final 4) δεν θα έχουμε ανάλογο πρόβλημα. Απέναντί μας έχουμε

μόνο μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια»

Στη συνέχεια ο Κιριλένκο αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Επέστρεψα για να αγωνιστώ μπροστά στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και στους φιλάθλους της Ρωσίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και το ότι αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ είναι σαν όνειρο για εμένα. Έχουμε καλή ομάδα και μεταξύ μας υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Στην ερώτηση για την ανάδειξή του ως ο «αμυντικός της χρονιάς», απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι ατομικές διακρίσεις. Αυτό που θέλω είναι να φέρω την ομάδα μου στην κορυφή. Παρόλα αυτά πρέπει να παραδεχτώ πως χάρηκα για την αναγνώριση απ' τους συναδέλφους μου. Μου αρέσει να με αναφέρουν σε μία κατηγορία μαζί με τους φίλους μου Διαμαντίδη και Κριάπα».

Τέλος, σχετικά με το μέλλον του και την πιθανή επιστροφή του στο ΝΒΑ είπε: «Όλα είναι πιθανά. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και για την οικογένειά μου. Στο μεταξύ είμαι συγκεντρωμένος στο να τελειώσω την σεζόν με την ΤΣΣΚΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα