Κοντά στην άνοδο στη Δ' Εθνική ο ΠΑΟ Βάρδας

Φαβορί για την άνοδο στη Δ' Εθνική έγινε ο ΠΑΟ Βάρδας, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Δόξας Νέας Μανολάδας, στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ της Α1 κατηγορίας.

Στο «Γρ. Καλάκος» βρέθηκαν περίπου 700 θεατές και είδαν την ομάδα της Βάρδας να επικρατεί με 1-0 της Δόξας και να παίρνει προβάδισμα για άνοδο στη Δ' Εθνική.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 71' ο Καπατσούλιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Γούρμος, αν και ο ΠΑΟ

έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 33', λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου.

Το κακό ήταν διπλό για τη Δόξα, καθώς εκτός από το γκολ, ο Λαγός δέχθηκε σε εκείνο το λεπτό την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αφήνοντας και την ομάδα της Μανολάδας να παίζει με 10 παίκτες.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ζήγκος, Σαρανταυγάς, Σανδραβέλης, Διαμαντόπουλος, Βραχνής, Τσιβγινίδης (89' Χαματάι), Πολίτης, Μπισμπάρδης, Καπατσούλια (81' Δημητρόπουλος), Παναγιωτόπουλος (87' Μαρσέλης), Γούρμος.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Κυριαζής, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Μιχαηλίδης, Κανελλόπουλο (61' Βουρλούμης), Λαγός, Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα