Κορυφαία η Ουντινέζε

Στην πρώτη θέση της Ιταλίας βρίσκεται η Ουντινέζε μετά την επικράτησή της με 1-0 στο «Τζουσέπε Μεάτσα» απέναντι στην Ίντερ.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Τζουσέπε Μεάτσα» η Ουντινέζε ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας 1-0 της Ίντερ και φτάνοντας στην 1η θέση του Καμπιονάτο μαζί με τη Μίλαν, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από την Γιουβέντους.

Χρυσός σκόρερ για τις «ζέβρες» ήταν ο Ίσλα στο 73’ μετά από ωραία συνεργασία των επιθετικών των φιλοξενούμενων. Από εκεί και πέρα η κάθε ομάδα προσπαθούσε να δώσει ελπίδες στην αντίπαλο της.

Αρχικά

στο 86’ ο Ζανέτι παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε να νικιέται από τον Ζούλιο Σέζαρ. Δύο λεπτά αργότερα ο Φερονέτι υπέπεσε σε πέναλτι με την Ίντερ, με τον Πατσίνι να γλιστράει και να στέλνει την μπάλα αρκετά ψηλά από την εστία του Χαντάνοβιτς.

ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Ζανέτι, Ρανόκια, Σάμουελ, Κίβου (80’ Στάνκοβιτς), Καμπιάσο, Μότα, Άλβαρεζ (46’ Ναγκατόμο), Φαραόνι (62’ Ζάρατε), Μιλίτο, Πατσίνι
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Φερονέτι, Μπάστα, Ίσλαν, Πίντσι, Ασαμόα, Αρμέρο, Τόργε (62’ Φλόρο Φλόρες), Ντι Νατάλε (90’ Έκστραντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα