Κορυφή η Εστουντιάντες Λα Πλάτα

Ανήμερα των 37ων γενεθλίων του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, η Εστουντιάντες Λα Πλάτα επικράτησε με 1-0 της Λανούς και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης της Clausura.

Ο Βερόν δεν αγωνίστηκε, αλλά παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Unico». Μάλιστα το ματς ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό, αν και είχε μόλις ένα γκολ.

Αυτό σημειώθηκε στο 66ο λεπτό από τον Ματίας Σαρουλίτε και φυσικά έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Εστουντιάντες. Ο σκόρερ άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε

στα δίχτυα, για να διαμορφώσει το 1-0.

Προγενέστερα, αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες. Περισσότερο επικίνδυνος, αλλά ταυτόχρονα αναποτελεσματικός ήταν ο Σίλβιο Ρομέρο, επιθετικός της Λανούς.

Έτσι η ομάδα της Λα Πλάτα έφτασε στους 11 βαθμούς και στην πρώτη θέση της Clausura της Αργεντινής, αν και έχει έναν αγώνα παραπάνω από τους περισσότερους συλλόγους που ακολουθούν στην κατάταξη. Από την άλλη, η Λανούς έμεινε στους έξι βαθμούς.

Εστουντιάντες Λα Πλάτα: Αντούχαρ, Μερσάδο, Κελάι, Σαραλουλίτε, Ιμπερμπία, Γιάρα, Σάντσεζ, Μπενίτεζ, Πέρεζ (90' Γκονζάλεζ), Φερνάντεζ (86΄Καρίγιο), Μποσέλι (90' Κορία).
Λανούς: Μαρτσεσίν, Ντίας, Ισκιερντόζ, Κουιντάνα, Βελάσκεζ, Φρίτζλερ, Πιζάρο, Καράνζα, Λεντέσμα (76' Παβόνε), Ρομέρο, Νέιρα (67' Βαλέρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα