Κωστίκος: «Μπορεί την πρωτιά ο ΠΑΟΚ»

17:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κωστίκος τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί την πρωτιά στα play off.

Ο Γιώργος Κωστίκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» σχετικά με την εικόνα των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά σημείωσε ότι τα πάντα είναι στο χέρι τους για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Αναλυτικά ο Κωστίκος δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ

ήταν -4 πίσω από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι στο χέρι του για να διεκδικήσει την πρωτιά. Πάντως αν κέρδιζε στο Περιστέρι, θα ήταν πρώτος και θα είχε μεγάλο προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ χθες μπήκε για να… κλέψει το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αμυντικό προσανατολισμό και έπαιξε με κόντρα επιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι πρόβλημα. Προσπάθησε ξανά με τον ίδιο τρόπο να κλέψει το παιχνίδι. Επίσης όταν κέρδιζε την μπάλα την έχανε πολύ εύκολα και ο Ατρόμητος πίεζε αρκετά. Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε για τη νίκη. Πάντως γενικότερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε με συνταγή Σάντος».

Για το κοουτσάρισμα του Δώνη: «Χειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι. Είδε ότι ο Σαλπιγγίδης δημιουργούσε προβλήματα αριστερά της άμυνας, πέτυχε και το γκολ και στο δεύτερο μέρος έβαλε πάνω του τον Σκόνδρα. Επίσης έπαιξε 4-4-2 σε ρόμβο, με τον Αναστασάκο. Ο Δώνης το διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Οι Σκόνδρας και Σταφυλίδης ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα. Έδειξαν μεγάλη διάθεση όπως και τις μεγάλες τους προδιαγραφές».

Τέλος, σχολίασε γενικότερα τα play off: «Καμία ομάδα δεν κάνει - μέχρι τώρα - τη διαφορά. Σε ό, τι αφορά στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι κομβικό παιχνίδι είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Αν ξεκινάς με -4 και ξαφνικά πας στο +2 είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Κι αυτό θα γίνει με νίκη επί του Παναθηναϊκού την προσεχή Πέμπτη. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ ανασταλτικά, όπως στο πρώτο ημίχρονου του Περιστερίου κι αν κρατάει την μπάλα, έχει τη δυνατότητα να βγει πρώτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα