Κουκοδήμος: «Είναι φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου»

Ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος, μιλώντας στο Onsports υπογράμμισε ότι είναι φυσικό ο κόσμος να εκδηλώνεται στα γήπεδα, καθώς νοιώθει πιεσμένος από τη δύσκολη καθημερινή πραγματικότητα που βιώνει.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού επισημαίνει ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου είναι αυθόρμητη κι όχι κομματικοποιημένη: «Είναι φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου. Είναι κάτι αυθόρμητο και όχι κομματικοποιημένο. Μην ξεχνάμε ότι στην τελευταία διαδήλωση

είχε κατέβει 400.000 κόσμος στο Σύνταγμα. Είναι φυσικό λοιπόν το κλίμα που επικρατεί στο Σύνταγμα να μεταφερθεί και στα γήπεδα. Είναι φανερό ότι ο κόσμος δεν αντέχει να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ο Κώστας Κουκοδήμος χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση της αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, όπου οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν ποιος φίλαθλος είχε αναρτήσει το πανό: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση της αστυνομίας, που έψαχνε τα αυτοκίνητα στο ΟΑΚΑ για να βρει το πανό. Δεν χρειαζόταν να δείξουν τέτοιο ζήλο. Τους διαιτητές τους καταλαβαίνω, καθώς υπάρχουν σχετικές οδηγίες από την ΕΠΟ και την UEFA, αλλά σίγουρα δεν έπρεπε η αστυνομία να παρέμβει με τέτοιο τρόπο. Έτσι, εξαγριώνονται περισσότερα τα πνεύματα», κατέληξε ο βουλευτής Πιερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα