«Κράτησε» κλειστά τα… χαρτιά του ο Σάντος ενόψει Ρωσίας (photos+videos)

Πιστός… στην τακτική του να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του για τους αγώνες της Εθνικής που ακολουθούν… έμεινε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κράτησε «κλειστά» τα… χαρτιά του.

Οι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον «τελικό» του Σαββάτου (16/6) απέναντι στην Ρωσία με μία προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο και είχε διάρκεια μία ώρα και ένα τέταρτο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Χαλκιάς.

Αρχικά, οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος»

ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις με την μπάλα, ρίχνοντας το… βάρος στην τακτική και την καλή κυκλοφορία. Στη συνέχεια, ο Φερνάντο Σάντος μοίρασε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, οι οποίες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι «μπλε» παρουσιάστηκαν με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Τζόρβα στον «άσο», τον Τοροσίδη στα δεξιά και τον Χολέμπας στα αριστερά της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μαλεζάς και Μάκος. Στον άξονα, οι Κατσουράνης και Φωτάκης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Σαμαρά στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Λυμπερόπουλο στον άξονα, πίσω από τον Μήτρογλου.

Απέναντί τους τέθηκαν οι «πορτοκαλί» με σύστημα 4-3-3. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σηφάκης, με τον Τζαβέλα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μανιάτογλου – συνεργάτης του Σάντος – στα δεξιά και τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο. Αμυντικός μέσος ήταν ο Μανιάτης και πιο μπροστά του ήταν οι Καραγκούνης (αριστερά) και Νίνης (δεξιά). Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Φετφατζίδης, με τον Φορτούνη να κινείται από τα αριστερά και τον Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης.

{youtube}4tM8Cjg9RME{/youtube}

{youtube}s9bLDQNXPKs{/youtube}

{youtube}oQWTwahRn4M{/youtube}

{youtube}WG4b5cuMSS8{/youtube}

{youtube}5HuAFVf8EAE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα