Κυριαρχία της Ράγιο με Μπέτις

Δεν εξασφάλισε ακόμα την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία η Ρεάλ Μπέτις, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης συνεργάστηκαν δύο παίκτες που είχαν περάσει σαν αλλαγή και διαμορφώθηκε το 3-0. Συγκεκριμένα, ο Ραούλ Ταμούδο δέχθηκε την ασίστ από τον Ρομπέρτο Τρασχόρας. Έτσι ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος των «πρωτευουσιάνων» που ήταν στο 0-0 στα πρώτα πενήντα λεπτά.

Άλλωστε, μόλις στο 51ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Εμιλιάνο Αμεντέρος, ενώ στο 78ο ο Ντιέγκο Ντα Σίλβα Κόστα σημείωσε το 2-0. Ο στόχος της Μπέτις

ήταν φανερός και ήταν η απόσπαση της ισοπαλίας. Αφού δέχθηκε το πρώτο γκολ, ανοίχθηκε, αλλά ο Φαμπρίτσιο μάζεψε δύο ακόμα φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του.

Έτσι οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους τριάντα βαθμούς, μόλις έξι μακριά από τις «επικίνδυνες» θέσεις της La Liga. Στους 37 ανήλθε η Βαγιεκάνο που στοχεύει στην εξασφάλιση μίας θέσης στην Ευρώπη.

Δείτε όλη την βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ζιλ, Πουλίδο, Αρίμπας, Κασάδο, Τίτο, Φουέγο, Μοβίγια (90' Μπενίτο), Αρμεντέρος, Πίτι (76' Τρασχόρας), Ντα Σίλβα (83' Ταμούδο), Κουέστα.
Ρεάλ Μπέτις: Φαμπρίσιο, Ντοράντο, Παουλάο, Νάτσο, Νέλσον, Μπενιάτ, Ιρινέι, Μοντέρο (80' Χουάνμο), Σεβίγια (58' Τζόναθαν), Μολίνα (73' Σάντα Κρουζ), Κάστρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα