Λάππας: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

«Είμαστε σίγουρα το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο», τόνισε ο ακραίος του Φοίνικα για τον τελικό με τον Απόλλωνα.

Ο Ηλίας Λάππας δε δίστασε να παραδεχθεί πως ο Φοίνικας είναι το φαβορί του τελικού του League Cup, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
«Κάναμε το πρώτο βήμα, κερδίζοντας την Κηφισιά με ένα καθαρό σκορ... Πάμε να παίξουμε έναν τελικό κι ένας τίτλος είναι πάντα τίτλος ενώ θα είναι πολύ σημαντικός για το νησί

και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Η Καλαμαριά έκανε την έκπληξη, είμαστε σίγουρα το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Αρσενιάδης: «Αντέξαμε μόνο στο α' σετ»

«Αντέξαμε μόνο το πρώτο σετ απέναντι στον Φοίνικα και στη συνέχεια δεν ήμασταν τόσο καλοί», είπε αρχικά ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης και κατέληξε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αρκετά προβλήματα, με την απουσία του Καριπίδη, ο Καλαϊτζίδης είναι ανέτοιμος και την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η χρησιμοποίηση του Ντε Ρόκο. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών που αγωνίστηκαν, αν και γενικά όλη η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Θεωρώ πως η επιτυχία της διοργάνωσης είναι δεδομένη και φυσικά η προσέλευση του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη και στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα