Λεωφόρος... Εσχάτης Προδοσίας

Οι άνθρωποι εκτός από ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι. Αυτό που έγινε το πρωί, σ’ αυτή την καρικατούρα Γενικής Συνέλευσης που έστησε ο Βγενόπουλος με τέτοιο τρόπο ώστε να εξελιχθεί σε προσωπικό σόου, δεν έχει προηγούμενο.

Ο Παναθηναϊκός από μόνος του, ή πιο σωστά μέσω των ανθρώπων που εκπροσώπησαν χθες ένα κομμάτι του, έθεσε σε δημόσια αμφισβήτηση το πιο μεγάλο περιουσιακό και ιστορικό στοιχείο αυτού του

συλλόγου. Το γήπεδο της Λεωφόρου. Και συνολικά την ΛΕΩΦΟΡΟ.

Μιλάμε αυτό δεν έχει προηγούμενο. Έβγαλαν στο σφυρί κυριολεκτικά την Λεωφόρο.

Βάζοντας θέμα να ανοίξει ξανά δικαστική διαμάχη για τους τίτλους ιδιοκτησίας της.

Για ένα θέμα που είναι οριστικά και αμετάκλητα ληγμένο και με υπογραφές.

Για ένα θέμα που έχει υπογράψει ότι ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο Δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης με υπογραφή Θανάση Γιανακόπουλου και η ΠΑΕ.

Ποιος αμφισβητεί λοιπόν την ιδιοκτησία της Λεωφόρου αυτή τη στιγμή; Ποιος; Κι αν όχι κανείς, τότε γιατί να ξαναρχίσει δικαστική διαμάχη ο Παναθηναϊκός για το θέμα;
Φαίνεται τελικά πως ο Μακρόπουλος, όντως έγινε πιο… σοφός περί τα Παναθηναϊκά θέματα, μετά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Βγενόπουλο. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν.
Το θέμα όμως εδώ είναι το εξής και είναι πολύ απλό και κατανοητό, όσα ψέματα και αν επιστρατεύουν. Ο Βγενόπουλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τελικά να φτιάξει διοίκηση δικιά του στην ΠΑΕ. Δεν θέλει. Και αναζητάει έτσι συνεχώς τρόπους να τορπιλίζει οποιαδήποτε προσπάθεια. Ενώ ταυτόχρονα, δείχνει μια απίστευτη λύσσα, εναντίον του έργου της Διπλής Ανάπλασης, δηλαδή εναντίον της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Για το πρώτο δεν χωράει πια καμιά αμφιβολία. Και μόνο πληρωμένοι ψεύτες με όποια μορφή κι αν εμφανίζονται, κάνουν πως δεν βλέπουν τι έγινε και κρύβουν συνειδητά την αλήθεια.

Ο Βγενόπουλος όχι μόνο μπορούσε να βγάλει διοίκηση μαζί με τον Μακρόπουλο, αλλά κι ακόμα παραπέρα. Είχε στα χέρια του χαρτί υπογραμμένο από τον Βαρδινογιάννη, που του επέτρεπε να χρησιμοποιήσει τις μετοχές του αν ήθελε να βγάλει διοίκηση. Μπορούσε δηλαδή ο Βγενόπουλος, να διορίσει όχι μόνο δύο μέλη, όπως ΨΕΜΑΤΑ έγραφαν και έλεγαν τα έμμισθα παπαγαλάκια και φερέφωνα όλη την μέρα χθες, αλλά δύο τα δικά του και άλλα δεκατρία από το ποσοστό του Βαρδινογιάννη.

Και δεν το έκανε. Απλά γιατί δεν θέλει να βγάλει διοικητικό συμβούλιο. Δεν τον νοιάζει φαίνεται να βγάλει διοικητικό συμβούλιο. Το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα φορτώσει στον Βαρδινογιάννη τη διάλυση και πτώχευση του Παναθηναϊκού, που προκάλεσε ο ίδιος με την διαχείρισή του μαζί με τον Πατέρα στην διάρκεια της πολυμετοχικότητας.

Γιατί εδώ ξεχνάνε κάτι ακόμα μερικοί και μάλλον το ξεχνάνε επίτηδες. Το ότι δηλαδή, ο Παναθηναϊκός δεν οδηγείται στην πτώχευση επειδή δεν έχει διοικητικό συμβούλιο. Επειδή δεν έχει λεφτά πάει για πτώχευση. Επειδή κάποιο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, τα διέλυσε όλα και την κοπάνησε σύσσωμο. Γι’ αυτό πάει και για κανένα άλλο λόγο.

Αλλά αυτό είναι που θέλει να αποφύγει ο Βγενόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα