Λουτσιάνο: «Προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

Δεν θέλησε να κάνει προγνωστικά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ο Λουτσιάνο, τονίζοντας πως όποια και να το πάρει θα είναι δίκαιο.

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού, ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, μίλησε στην κάμερα του OTETV: «Να γίνει ωραίο παιχνίδι. Εγώ είμαι με την Καλλονή, αλλά επειδή δεν παίζει είμαι και με τις δύο. Όποια και να το κερδίσει θα είναι καλό. Ο

Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, λόγω ποιότητας και ιστορίας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι τελευταίο για κάποιους παίκτες και έχει ιδιαίτερη σημασία».

Για τους δύο φιναλίστ, είπε: «Κερδισμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο που ο Ατρόμητος έφτασε δεύτερη χρονιά στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με πορεία και ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος κατάφερε να έχει καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια και έφτασε δίκαια πάλι στον τελικό».

Για την παρουσία του Σπανού στην προεδρία του Ατρόμητου, είπε: «Ο Σπανός πετυχημένος στον Ατρόμητο. Έπεσε κατηγορία η ομάδα, ξανανέβηκε, έφτασε για δεύτερη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου. Και ο ίδιος νιώθει περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει. Μακάρι κι άλλες ομάδες να είχαν πρόεδρο σαν τον Σπανό».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, εκτίμησε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και έχει ποιότητα. Ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα, αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός να χτυπήσει το παιχνίδι».

Για τον αν θα είναι περίεργο παιχνίδι για Τάτο και τον Μήτρογλου, επισήμανε: «Και αυτοί οι δυο παίκτες και οι υπόλοιποι του Ατρομήτου, θα έχουν στο μυαλό τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα