«Μαγευτική» Μπάγερν, 7-1 τη Χόφενχαϊμ

Πειστική εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες, διαλύοντας τη Χόφενχαϊμ 7-1. Νέα ήττα για τη Χέρτα του Ρεχάγκελ.

Στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά μείωσε η Μπάγερν Μονάχου η οποία στην «Αλιάντς Αρένα» έκανε τεράστια εμφάνιση, διαλύοντας 7-0 τη Χόφενχαϊμ, παίρνοντας

τη μεγαλύτερή της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες, επέστρεψε στις επιτυχίες, με τον πλέον πειστικό τρόπο, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Ρόμπεν και Γκόμεζ. Ο Γερμανός επιθετικός μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, με τον Ολλανδό διεθνή να κάνει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 12’. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε εντυπωσιακά για τους Βαυαρούς με τον Κρόος στο 19’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρόμπεν στο 29’ να κάνει το 4-0 και τον Γκόμεζ στο 35’ το 5-0! Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε για την ομάδα του Μονάχου, καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τη Βασιλεία για το Champions League. Ωστόσο, το ταμπλό στο τέλος «έγραψε» 7-1, με ακόμα ένα τέρμα του Γκόμεζ (48’) και ένα του Ριμπερί (58’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκουστάβο με αυτογκόλ στο 85’.

Ακόμα δυσκολότερο γίνεται το έργο της Χέρτα, η οποία στο… εξάποντο με την Κολωνία, ηττήθηκε 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο Κλέμενς στο 36’΄, ενώ από εκεί και πέρα υπήρξαν τρεις κόκκινες. Ο Γιαγιάλο στο 66’ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκαν οι Ποντόλσκι και Κομπιασβίλι στο 76’.

Σημαντική νίκη πήρε η Βόλφσμπουργκ στο «Βόλφσβαγκεν Αρένα» όπου επικράτησε 3-2 της Λεβερκούζεν, κάνοντας την ανατροπή. Ο Κίσλινγκ μόλις στο 3’ έβαλε μπροστά στο σκορ τις «ασπιρίνες», ωστόσο από εκεί και πέρα οι «λύκοι» ξύπνησαν φτάνοντας στο 3-1. Ο Χέλμες στο 32’ σκόραρε ενάντια της παλιάς του ομάδας ισοφαρίζοντας, με τον Ντεγιάγκα στο 45’ να κάνει την ανατροπή. Ο Κάντλετς με αυτογκόλ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους με τον Ντερντιγιόκ στις καθυστερήσεις να κάνει το τελικό 3-2.

Στις νίκες επέστρεψε η Μάιντς μετά την ήττα της με 2-1 από τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Νυρεμβέργης. Ο Μέλερ μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζιντάν στο 22’ να πετυχαίνει για ακόμα ένα παιχνίδι γκολ, κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντιντάβι στο 64’ μειώνοντας σε 2-1. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Σαλάι αποβλήθηκε στο 84’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος, η Γκλάντμπαχ παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Φράιμπουργκ χάνοντας ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στη «μάχη» της κατάληψης της 2ης θέσης της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα