«Μαγειρέματα» πριν από το ντραφτ του NFL

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντραφτ όλες οι ομάδες διαπραγματεύονται ανταλλαγές και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/04) θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος του φετινού ντραφτ. Τη Παρασκευή θα συνεχιστεί η διαδικασία με τον δεύτερο και τον τρίτο γύρο, ενώ οι ομάδες θα ολοκληρώσουν τις επιλογές τους το Σάββατο (28/04), αφού τότε έχουν προγραμματιστεί οι υπόλοιπα τέσσερις γύροι του ντραφτ.

Αρχικά γνωστοποιήθηκε πως οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς έδειξαν ενδιαφέρον για τη

δωδέκατη επιλογή των Σιάτλ Σίχοκς. Επίσης οι Ντένβερ Μπρόνκος προτίθενται να συζητήσουν για την 25η επιλογή τους. Όπως συνήθως αναμένονται πολλές ανταλλαγές τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Αποδοκιμάστηκαν δύο παίκτες των Τζετς από τους οπαδούς των... Νικς

Πριν από λίγες ημέρες ο Tim Tebow αποδοκιμάστηκε σε αγώνα μπέιζμπολ των Νιου Γιορκ Γιάνκις, τον οποίο παρακολούθησε μαζί με τον Ντουέιν Ουέιντ των Μαϊάμι Χιτ. Σε ματς των Νιου Γιορκ Νικς, αποδοκιμάστηκαν οι Mark Sanchez και Santonio Holmes, άλλοι άσοι των Νιου Γιορκ Τζετς! Άλλωστε οι οπαδικές προτιμήσεις στη Νέα Υόρκη δεν είναι... σταθερές λόγω της πλειάδας των ομάδων που εκπροσωπούν την πόλη.

Αθωώθηκε ο Maualuga

Ύστερα από τον Nate Webster, ένας άλλος παίκτης των Σινσινάτι Μπένγκαλς «εκπροσώπησε» τον σύλλογο σε αμερικανικό δικαστήριο. Πάντως ο Rey Maualuga αθωώθηκε, ενώ αντιμετώπιζε κατηγορίες για επίθεση σε ιδιοκτήτη ενός μπαρ από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν θα υπογράψει ο Bowe

«Πονοκέφαλο» δημιουργεί ο wide receiver, Dwayne Bowe, στους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Συγκεκριμένα δεν υπέγραψε το tender αξίας 9.5 εκατομμυρίων ευρώ και αν δεν αλλάξει γνώμη εντός των επόμενων ωρών, τότε οι Τσιφς μάλλον θα επιλέξουν παίκτη στη θέση του εντός του πρώτου γύρου του ντραφτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα