Μακριά από τη μιζέρια ο Κόροιβος

Ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός παρκέ, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής (17/02, 22.30) στον Κόροιβο.

Το συγκρότημα της Αμαλιάδας διοργανώνει τον αποκριάτικο χορό του, στο περιθώριο του οποίου θα βραβευτούν για την προσφορά τους στην 30ετή ιστορία του συλλόγου ο Δημήτρης Ράλλης, η Βάσω Παρέση και ο Νίκος Συναδινός, αλλά και η παιδική ομάδα που προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μαζί με τον προπονητή της, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Η ανακοίνωση: «Ήρθε η ώρα για

το μεγάλο αποκριάτικο χορό μας, μακριά από τη μιζέρια που μας επέβαλλαν όλες αυτές οι δυνάμεις του σκότους, γιορτάζοντας τα 30 δημιουργικά χρόνια αυτού του συλλόγου, που μας χάρισε μεγάλες χαρές, τεράστιες αθλητικές επιτυχίες και έντονη παρουσία στον αθλητικό χάρτη της χώρας. Όπως σε όλες οι μεγάλες στιγμές, έτσι και την Παρασκευή 17/02/2012 και ώρα 22.30 στο κέντρο «Πανσέλληνος LIVE», η βραδιά θα έχει και τιμώμενα πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά τα οποία κατά το παρελθόν συνετέλεσαν στη λαμπρή ιστορία των 30 ετών. Έτσι, τα τιμώμενα πρόσωπα για αυτή τη χρονιά, σε συνδυασμό με τη γιορτή του συλλόγου για τα 30 χρόνια ιστορίας του, είναι:

1. Δημήτριος Ράλλης, ιατρός, ήταν ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Κοροίβου μετά την πρώτη γενική συνέλευση.
2. Βάσω Παρέση, αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου.
3. Συναδινός Νικόλαος, επιχειρηματίας και αθλητής, με τεράστια προσφορά στην ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου.
4. Παιδικό τμήμα ΑΣΑ Κόροιβος, για τη συμμετοχή του στο Φάιναλ 6 και o προπονητής του, Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης, για την πολύ μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στο σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα