Μαραγκουδάκης: «Κανείς καλύτερος από τον Πλατανιά»!

15:29 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο επιθετικός του Πλατανιά, Μάρκος Μαραγκουδάκης μίλησε για τον στόχο των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ του Πλατανιά, Μάρκος Μαραγκουδάκης και αναφέρθηκε στις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στον στόχο στα play off.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς νιώθει μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλύτερα. Το χρονικό διάστημα αποχής μου μπορεί να μην ήταν

τόσο μεγάλο, αλλά με το να παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή έχασα πολλά παιχνίδια. Τώρα όμως είμαι στη διάθεση του προπονητή μου και αυτό που με απασχολεί, είναι να βοηθήσω την ομάδα να βγει στα πλέι οφ».

Για το ποιος είναι ο στόχος έως το τέλος της σεζόν: «Πρώτος στόχος είναι να καταφέρουμε να βγάλουμε την ομάδα στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις... Όλοι μετά έχουν τις ίδιες ελπίδες. Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα όπου όλοι ξεκινάνε από το μηδέν. Γιατί να μην το κυνηγήσουμε; Όλες τις ομάδες τις έχουμε αντιμετωπίσει και δεν φοβόμαστε! Καμία δεν είναι καλύτερη από εμάς. Νομίζω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το τι έφταιξε και η υπήρξε η κοιλιά στην αρχή του β’ γύρου: «Πράγματι, δεν ήμασταν σε τόσο καλή κατάσταση στο β' γύρο όσο στον πρώτο. Δε νομίζω πως έφταιξε η ήττα από την Παναχαϊκή αλλά ότι κάναμε στη σειρά τρεις συνεχόμενες ήττες και η κοιλιά που ακολούθησε. Στη συνέχεια επηρεαστήκαμε ψυχολογικά και πιεστήκαμε να κάνουμε μία νίκη. Το πρόβλημά μας ήταν ψυχολογικό και παρουσιάσαμε μια μεγάλη κοιλιά στο β' γύρο. Σημασία έχει όμως ότι τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση, στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και νομίζω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ ούτε να κοιτάξω ούτε να μιλήσω από τώρα για το μέλλον μου. Προέχει να δούμε τι θα γίνει. Στο τέλος της σαιζόν θα δω τις προτάσεις που έχω... Προς το παρόν, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι η ομάδα να πάει στα πλέι οφ και μετά βλέπουμε. Σίγουρα κανείς δεν πίστευε ότι η παρουσία μας θα ήταν τόσο θετική. Προσωπικά, βοηθήθηκα από την συνολική παρουσία που είχαμε ως ομάδα. Μπορεί και εγώ να ήμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και να κατάφερα να βάλω πάρα πολλά γκολ αλλά η χημεία της ομάδας ήταν τέτοια που ουσιαστικά με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το σημείο. Αν η ομάδα πάει καλά σε τραβάει κι εσένα, αν δεν πάει δεν βγαίνει τίποτα στην επιφάνεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα