«Θα είμαστε και του χρόνου εδώ με το 4ο αστέρι στην φανέλα του Ολυμπιακού!» (videos+photos)

15:29 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός παρουσίασε την συλλεκτική φανέλα της ομάδας - Το Onsports βρέθηκε στο Φάληρο και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο «Red Store» - Για το... τέταρτο αστέρι έκανε λόγο ο Βασίλης Τοροσίδης, για ανάλογες επιτυχίες μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς... ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου με τη

νέα φανέλα και το νέο τίτλο!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε – σε συνεργασία με την Puma - επίσημα στο κατάστημα «Red Store», στο «Γ. Καραϊσκάκης», την συλλεκτική φανέλα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, του 25ου κυπέλλου και παράλληλα του 15ου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 14:00, ενώ την ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Λίγο πριν τις 14:30 έφτασαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ελάχιστα αργότερα έκανε την εμφάνισή του και ο Κέβιν Μιραλάς συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Και οι τρεις παίκτες φόρεσαν αμέσως λευκά μπλουζάκια, τα οποία αναγράφουν συνθήματα σχετικά με το 39ο πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ πόζαραν για αρκετή ώρα μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος της Puma Hellas, Ερρίκος Ασλάνης, ο οποίος τόνισε:

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Είχαμε και πέρσι μία αντίστοιχη εκδήλωση για το 38ο πρωτάθλημα, φέτος γιορτάζουμε το 39ο πρωτάθλημα, αλλά και το 25ο κύπελλο και το 15ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι μία ιδιαίτερη φανέλα συλλεκτικού χαρακτήρα. Το σκεπτικό μας φέτος ήταν λίγο διαφορετικό, καθώς η φανέλα προέρχεται από τους οπαδούς της ομάδας και προορίζεται γι’ αυτούς. Τους δώσαμε τον λόγο μ’ έναν διαγωνισμό, στον οποίο υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Αυτή που βλέπετε εδώ, είναι η νικήτρια φανέλα. Μία φανέλα, την οποία μπορούν να φορέσουν περήφανα και να κυκλοφορήσουν στον δρόμο πικάροντας τους αντίπαλους οπαδούς, καθώς πάνω της αναγράφεται ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της εξέδρας του Ολυμπιακού. Εύχομαι να την φορέσουν πολλοί φίλαθλοι και να είναι ευτυχισμένοι για τις επιτυχίες. Μακάρι να είμαστε ξανά εδώ και του χρόνου με την φανέλα που θα έχει ραμμένο το 4ο αστέρι…»

Ακολούθως μίλησαν οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με πρώτο τον Βασίλη Τοροσίδη:

«Για άλλη μία χρονιά βρισκόμαστε σ’ αυτή την εκδήλωση. Πέρσι συμπτωματικά ήμουν και πάλι εδώ… Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε και το 4ο αστεράκι στην φανέλα μας. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπορούμε να υλοποιούμε τους στόχους της ομάδας μας… Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ ανταποκριθεί και ν’ αγαπήσει και αυτή την φανέλα… Ας περιμένει του χρόνου την επόμενη!»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την δική του πλευρά υπογράμμισε:

«Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φανέλα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θ’ ανταποκριθεί και θα την κάν

Keywords
Τυχαία Θέματα