Συνεργάτης-«κλειδί» στο Λονδίνο

15:29 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας έχει αποκαλύψει το aek365.gr, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει καταφέρει ήδη να συστήσει μια επιχειρηματική ομάδα που θα συμμετάσχει στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο. Ταυτόχρονα, όπως επιβεβαίωσε και στην γραπτή δήλωση που έκανε πρόσφατα, έχει προχωρήσει σε επαφές με τράπεζες και εταιρείες αναζητώντας «μελλοντικούς χορηγούς και εμπορικούς

συμμάχους», καθώς η όποια χρηματοδότηση από νέους μικρομετόχους είναι αδύνατο να καλύψει το σύνολο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, οι οποίες φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ μόνο μέχρι τον Ιούνιο.
Στις προσπάθειες που έκανε και κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και προς τις δύο κατευθύνσεις έχει στο πλευρό του έναν σημαντικό σύμμαχο. Πρόκειται για έναν συνεργάτη του που έχει ως έδρα του το Λονδίνο και όλο αυτό το διάστημα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο -λόγω των διασυνδέσεων του, και όχι μόνο- στις επαφές που έχει πραγματοποιήσει ο Νικολαΐδης τόσο για την εξεύρεση νέων χρηματοδοτών, όσο και για την εξασφάλιση χρημάτων μέσω χορηγιών και νέων εμπορικών συμφωνιών.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης του Νικολαΐδη ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να πάει ένα βήμα παραπέρα, όταν τον περασμένο Δεκέμβριο άρχισε να σκέφτεται την προοπτική να παλέψει εξωθερμικά για να βρει μια βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ, καταφέρνοντας σταδιακά να τον πείσει ότι -με δεδομένες τις συνθήκες- η μόνη πιθανή διέξοδος για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι να επιστρέψει ο ίδιος στα κοινά της ομάδας και να αναλάβει εκ νέου την προεδρία της.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται όλο το τελευταίο διάστημα σε... ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το Λονδίνο και ο εν λόγω συνεργάτης του είναι ίσως ο μόνος που γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται απλά για έναν άνθρωπο που βοηθά προσφέροντας μόνο τεχνογνωσία και διασυνδέσεις στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, αφού φέρεται να είναι και ο ίδιος μέλος της νέας ομάδας χρηματοδοτών που έχει ήδη συσταθεί...

Keywords
Τυχαία Θέματα