Μασάδο: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα ο ΟΣΦΠ

13:37 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο Φάληρο, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος όπως την χαρακτήρισε ο Μανουέλ Μασάδο με τον Πορτογάλο τεχνικό να ευελπιστεί η ομάδα του να εμφανιστεί ανταγωνιστική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην NOVA
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Συνεχίζουμε τα δύσκολα παιχνίδια,

πόσο μάλλον το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό που από ό,τι έχω παρατηρήσει είναι η ομάδα η οποία βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παίξει στην έδρα της για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση που κατέχει αυτή την στιγμή, επομένως είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας".
Για το "κουτσουρεμένο" πρόγραμμα της εβδομάδας λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών: "Σίγουρα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά σοβαρά, όσον αφορά στην εξέλιξη της εβδομάδας. Παρόλα αυτά με την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι".
Για την αγωνιστική εξέλιξη στο ματς στο Φάληρο: "Είναι πάρα πολύ υψηλής δυσκολίας παιχνίδι, ένα παιχνίδι όμως στο οποίο εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πολλή ποιότητα, όσον αφορά στα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πρώτη θέση και σίγουρα θα θέλει να την υπερασπιστεί μέσα στην έδρα του".
Για την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ: "Η ομάδα χρειάστηκε να ξεκινήσει με πάρα πολλές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Ελπίζω οι συνθήκες του επόμενου παιχνιδιού να μην μας αναγκάσουν να προβούμε πάλι σε πολλές αλλαγές μαζί. Παρόλα αυτά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετά τυχερή και από εκεί και πέρα διόρθωσε κάπως τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και από την στιγμή που η αντίπαλη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις, κάναμε εμείς την φάση και κερδίσαμε. Αυτή την στιγμή κόντρα σε μια ομάδα πολύ πιο φορμαρισμένη από την ΑΕΚ έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι κάποια προβλήματα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα, αν είναι προσεκτική, ελπίζω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς. Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βέβαια, εμείς σαν προπονητικό επιτελείο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Ήρθαμε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και κοιτάμε συνολικά, σαν ένα κύκλο, τους 14 αγώνες που έχουμε με αυτή την ομάδα. Ήμασταν αρκετά πίσω, έχουμε κλείσει αρκετά την ψαλίδα με αυτούς που προπορεύονται, αλλά για εμάς δεν υπάρχει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά κοιτάμε ένα κύκλο παιχνιδιών. Κάνουμε έναν ιδιαίτερο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα το υλικό και να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ"
Για την κόπωση του Ολυμπιακού: "Αν είμαστε έξυπνοι, δεν πρέπει να εστιάσουμε στην κόπωση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδ
Keywords
Τυχαία Θέματα