Ματαιώθηκε η συναυλία του Πανηλειακού!

10:51 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στον πόλεμο και τα εμπόδια που δέχθηκε ο Πανηλειακός και τα οποία οδήγησαν στην αναβολή της συναυλίας που είχε προγραμματίσει για απόψε (3/03) το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου αναφέρθηκε ο Κώστας Ντάβαρης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης με δήλωσή του έκανε λόγο για έλλειψη βοήθειας, στήριξης και ενίσχυσης σε κάθε εκδήλωση και παρουσία του Πανηλειακού, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έγινε δεκτό ούτε το αίτημα να γίνει η διοργάνωση μέσω του Ερασιτέχνη, παρόλο που τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν το δικαίωμα να κάνουν μέχρι τρεις εκδηλώσεις το χρόνο και ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός

δεν έχει κάνει ούτε μια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Ντάβαρη:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πολύ μεγάλη και πρωτοποριακή εκδήλωση, που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει! Και με διπλό σκοπό: την ψυχαγωγία και διασκέδαση των φίλων του Πανηλειακού, αλλά και όλου του Νομού γενικότερα, καθώς και την ενίσχυση της μεγάλης ομάδας μας, που βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο της φετινής πορείας της στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.

Όμως είναι απίστευτα μεγάλος και αξεπέραστος ο πόλεμος και τα εμπόδια που δέχεται ο Πανηλειακός στην προσπάθεια του αυτή! Μεταξύ άλλων, η Εφορία Πύργου, που ενώ είχαμε τη σύμφωνη γνώμη της ως την Πέμπτη το μεσημέρι, τελικά από την Παρασκευή το πρωί μας έβαλαν πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων, που τελικά έγιναν όχι μόνο εχθρικά, αλλά και αξεπέραστα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Όπως, τόσο ο υψηλός ΦΠΑ με 23% όσο και η παρουσίαση άλλων προβλημάτων σε έγγραφα, με πλήρη έλλειψη συνεργασίας για την επίλυση τους!
Το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση του κ. Κωστόπουλου (εκπροσώπου της Α.Ε.Π.Ι. στον Πύργο) που ζήτησε με το "έτσι θέλω", είτε την καταβολή 800 ευρώ μετρητά, είτε το 8% από τις εισπράξεις της εκδήλωσης μας! Και μάλιστα με την υπογραφή συμφωνητικού εγγύησης!

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την έλλειψη βοήθειας, στήριξης και ενίσχυσης σε κάθε εκδήλωση και παρουσία του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας, οδηγεί δυστυχώς στην αναβολή της εκδήλωσης του Σαββάτου 3/3.
Γιατί διαφορετικά θα πάμε ΦΥΛΑΚΗ!!! Λόγω μη θεώρησης και έγκρισης των εισιτηρίων, κ.τ.λ. Κι αυτό δεν θα είναι για το καλό της ομάδας μας!

Και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έγινε δεκτό ούτε να γίνει η διοργάνωση μέσω του Ερασιτέχνη, αν και τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν το δικαίωμα για μέχρι τρεις εκδηλώσεις το χρόνο, και το δικό μας δεν είχε κάνει ούτε μια!

Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ προσωπικά, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, στο λίγο αυτό διάστημα που γνωστοποιήθηκε η εκδήλωση μας.

Θα την κάνουμε το συντομότερο δυνατό, με τον ίδιο σκοπό, με το ίδιο μέγεθος, και πιστεύω χωρίς αυτόν τον πόλεμο και τα εμπόδια! Αλλά και με την απαραίτητη βοήθεια από τους φορείς (ευχαριστώ πάντως το Δήμο Πύργου που συνεργάστηκε σε ότι ζητήσαμε για να διευκολυνθεί η εκδήλωση μας). Αυτά προς το παρόν, και θα επανέλθω σύντομα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ, μέχρι και αυτή την ώρα,

Keywords
Τυχαία Θέματα