Με Γκερέρο το Περού

Ο 27χρονος επιθετικός του Αμβούργου, Πάουλο Γκερέρο, σκόραρε δύο φορές και οδήγησε το Περού στο εντός έδρας 2-0 σε βάρος της Παραγουάης.

Τα γκολ του πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου σημειώθηκαν στο 47ο και στο 73ο λεπτό, αφού προηγήθηκε ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο. Γενικά, ο αγώνας στο Estadio Nacional del Peru της Λίμα ήταν ισορροπημένος στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά οι δύο παραπάνω επιθετικές επιτυχίες των γηπεδούχων αποτέλεσαν τελικά την διαφορά. Πλην του σκόρερ ξεχώρισε ο Χοσέ Βάργκας της Φιορεντίνα,

αφού ήταν ιδιαίτερα κινητικός στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του 2014 στην Νότια Αμερική. Εκτός από το Περού, Ουρουγουάη, Εκουαδόρ και Αργεντινή σημείωσαν επίσης εντός έδρας νίκες και οδηγούν την κούρσα με τρεις βαθμούς. Από μία ήττα έχουν Βολιβία, Βενεζουέλα, Χιλή και Παραγουάη, ενώ η Κολομβία είχε ρεπό.

Περού: Βαλβέρδε, Ασασιέτε, Γκουιζασόλα, Μπαλμπίν, Ροντρίγκεζ, Βάργκας, Φλόρες, Ντούραντ (90’ Λομπατόν), Πιζάρο, Φαρφάν, Γκερέρο (91’ Αντίνκουλα).
Παραγουάη: Ν. Μπαρέτο, Μαρέτσος (25’ Σαμούντιο), Βερόν, Πίρις, Μπάριος, Ριβέρος, Εστιγκαριμπία, Πέρεζ (66’ Καρντόζο), Ε. Μπαρέτο, Κρουζ, Ραμίρεζ (55’ Πιτόνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα