Με μειονέκτημα έδρας οι Μπλάκχοκς

07:31 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Σικάγο Μπλάκχοκς ηττήθηκαν στα πέναλτι από τους Μινεσότα Ουάιλντ και πλέον δεν προλαβαίνουν κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση της Δύσης.

Πάντως το πιθανότερο είναι να τερματίσουν στην έκτη θέση οι «μαυραετοί» και να αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον πρωταθλητή της Pacific στον πρώτο γύρο των play off. O τίτλος διεκδικείται από Λος Άντζελες Κινγκς, Φίνιξ Κογιότες και Σαν Χοσέ Σαρκς.

Στα πέναλτι ο Devin Setoguchi έκανε τη διαφορά και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους «τρελούς». Επίσης, ο Josh

Harding έκανε 22 αποκρούσεις και οι Ουάιλντ είχε 4/4 penalty kills, αλλά όλα αυτά δεν θα είχαν αξία, αν ο Cal Clutterbuck δεν ισοφάριζε, 3:12 πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο ο Corey Crawford, ο οποίος συμπλήρωσε 22 αποκρούσεις, διατηρούσε το 1-0 υπέρ της ομάδας της «πόλης των ανέμων». Άλλωστε ο Jamal Mayers είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο 20λεπτο.

Έτσι οι Μπλάκχοκς άθροισαν 99 βαθμούς και μπορούν να φτάσουν τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς στους 101 τα ξημερώματα της Κυριακής (08/04), αν ευνοηθούν από τα σχετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις έφτασαν στους 81 βαθμούς, αλλά έχουν ήδη αποκλειστεί από τα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα