Με Μιχαλήτσο-Σεμερτζίδη και με Ατρόμητο ο Άρης

Μπορεί η διοίκηση του Άρη να ήθελε να πάει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (12/01) με το νέο προπονητή στον πάγκο του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα διατηρηθεί το δίδυμο των Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη.

Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του νέου προπονητή στον Άρη και έτσι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητες να παραμείνουν οι Μιχαλήτσος και Σεμερτζίδης στην τεχνική ηγεσία και για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μάλιστα,

πιθανό είναι ο Άρης να πάει με αυτό το δίδυμο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα του Περιστερίου την ερχόμενη Κυριακή (15/01). Άλλωστε, και η διοίκηση δείχνει να εμπιστεύεται τους δύο άνδρες, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για αυτό το λόγο, στον Άρη δεν σκοπεύουν να βιαστούν να βρουν προπονητή και θα μελετήσουν προσεκτικά την κάθε περίπτωση που έχει παρουσιαστεί. Ο Γιάννης Κόντης συνεχίζει την αναζήτηση του αντι-Πρόμπιερζ, αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά κάποια έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα