Με... οδηγό τον Ντουράντ οι Θάντερ

Δεν μπόρεσαν να πάρουν μεγάλη διαφορά, αλλά οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κέρδισαν με 103-92 τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Pavilion».

Στα μέσα του τρίτου 12λεπτου, οι πρωταθλητές της Northwest έφτασαν στο +13, διαφορά που αποδείχθηκε αρκετή. Άλλωστε οι «βασιλιάδες» δεν μπόρεσαν να μειώσουν κάτω από τους οκτώ πόντους στο υπολειπόμενο διάστημα της αναμέτρησης.

Με 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Κέβιν Ντουράντ αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη του παιχνιδιού. Ακόμα, ο Σερτζ Ιμπάκα μοίρασε... οκτώ μπλοκ

και πέτυχε δώδεκα πόντους. Στους είκοσι σταμάτησε ο Τζέιμς Χάρντεν, στους 18 ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και στους δέκα ο Κέντρικ Πέρκινς.

Πάντως οι Κινγκς διατήρησαν τη διαφορά σε... ανθρώπινα επίπεδα χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Μάρκους Θόρντον. Εκτός με τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο έμεινε και ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, ενώ ο Ντε Μάρκους Κάζινς είχε 18 πόντους με 8/21 σουτ. Στους 16 έφτασε ο Ταϊρϊκ Έβανς, στους 13 ο Τζέισον Τόμπσον, στους δώδεκα ο Αϊσάια Τόμας, στους 11 ο Τζίμερ Φρεντέτ και στους εννέα ο Φρανθίσκο Γκαρσία.

Έτσι οι Θάντερ «ανέβηκαν» στο 46-17 και έμειναν μισή επιτυχία πίσω από τους πρωτοπόρους της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, Σαν Αντόνιο Σπερς. Από την άλλη, οι ουραγοί της Pacifc γνώρισαν την 43η ήττα τους σε 63 παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα