Με σοβαρότητα και προσοχή ο Ολυμπιακός

Με την απαραίτητη προσοχή, αλλά και συγκέντρωση, αντιμετωπίζουν στις τάξεις του Ολυμπιακού τη σημερινή (19/04, 19.00, ΝΕΤ) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ και, από εκεί και πέρα, να πάει το Σάββατο (21/04) στην Πυλαία για να ολοκληρώσει το έργο του αναφορικά με την πρόκρισή του στα ημιτελικά

του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, ενώ ευελπιστεί να μη φανούν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν πριν από το Πάσχα, κυρίως στους αγώνες με τη Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει από συγκεκριμένους παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ειδικά αυτή την εποχή που μπαίνουν στην τελική ευθεία οι υποχρεώσεις τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες, αφού η προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες (18/04) στο ΣΕΦ, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα