Με το… ζόρι η Τσέλσι

Τη δεύτερή του νίκη στον πάγκο της Τσέλσι πήρε ο Ρομπέρτο Ντι Μάτεο, με τους «μπλε» να επικρατούν 1-0 της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η απόλυση του Αντρέ Βίλας Μπόας μπορεί να μην έχει φέρει την ανάσταση στην Τσέλσι, ωστόσο καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Μεσοβδόμαδα, επικράτησε 2-0 της Μπέρμιγχαμ για το FA Cup, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του Ρομπέρτο Ντι Μάτεο στην Πρέμιερ Λιγκ, πήρε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας

1-0 της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όλα έγιναν εύκολα για τους «μπλε» στο 25΄ όταν ο Φούλερ αποβλήθηκε για τους «πότερς». Ωστόσο, η Τσέλσι βρήκε με εύκολο τρόπο το γκολ με τον Ντρογκμπά στο 68’ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.

Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα υπέστη η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ηττήθηκε και από τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» με 1-0, με τον Μπέντνερ στο 56’ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

«Διπλό» παραμονής πήρε η Μπλάκμπερν στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς, επικρατώντας 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «ρόδα» ήταν ο Όιλετ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των νικητών. Στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 69’.

Τέλος, ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ξέφυγε η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε 1-0 της Φούλαμ στο «Βίλα Παρκ». «Χρυσός» σκόρερ για τους «χωριάτες», ήταν ο Βέιμαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα