Μισιακός: «Δικαίωση και ευχαρίστηση»

Στην πρώτη του χρονιά σε πάγκο ανδρικής ομάδας, συγκεκριμένα του Ιωνικού Νικαίας, ο Δημήτρης Μισιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο νεαρός τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του από την επάνοδο της ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, και αποκάλυψε το... μυστικό της επιτυχίας. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την άνοδο του Ιωνικού Νικαίας στη Γ' Εθνική: «Στην αρχή της χρονιάς φτιάξαμε το ρόστερ κρατώντας το βασικό κορμό, κάνοντας παράλληλα

κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών. Στην αρχή δεν θεωρούσαμε τον εαυτό μας φαβορί, ενώ αυτό ήρθε να ενισχυθεί με κάποιες απώλειες από τραυματισμούς που έκαναν ακόμα πιο δύσκολη της δουλειά μας. Παρά τις όποιες δυσκολίες μείναμε συγκεντρωμένοι, είχαμε υπομονή και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε».

Για το... μυστικό της επιτυχίας, καθώς ο Ιωνικός Νικαίας δεν ήταν από τα φαβορί στην αρχή της χρονιάς: «Προσωπικά θεωρώ ότι ο συνδυασμός ποιότητα παικτών, εργατικότητα και καλή χημεία ήταν το «κλειδί». Καθημερινά δουλεύαμε με μεγάλη εργατικότητα στις προπονήσεις, κάτι που έβγαινε και στους αγώνες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα».

Για το γεγονός ότι την πρώτη του χρονιά σε πάγκο ανδρικής ομάδας πανηγύρισε την άνοδο: «Είχα στο μυαλό μου μόνο να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Σκεφτόμουν μόνο πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον κάθε αγώνα. Δεν είχα τρομερά πράγματα στο μυαλό μου. Προσπάθησα όντας διπλά συγκεντρωμένος και δίνοντας όλη την ενέργειά μου, για να καλύψω την εμπειρία της κατηγορίας που μου έλειπε. Μέσα από τη δουλειά βρήκαμε τον δρόμο και όλα κατέληξαν καλά. Φυσικά, είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους. Πάντα όταν πραγματοποιούνται οι στόχοι νιώθεις δικαίωση και ευχαρίστηση. Με αυτό που ασχολούμαι το κάνω με πάρα πολλή αγάπη και δίνω όλο τον εαυτό μου και την ενέργειά μου».

Για τα πλάνα που κάνει, εν όψει Γ' Εθνικής: «Ακόμα είναι λίγο νωρίς για σχέδια. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε. Αυτό που θέλουμε σίγουρα είναι να είμαστε αξιοπρεπείς, ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρισκόμαστε. Το θέλαμε φέτος, το θέλουμε του χρόνου και το θέλουμε πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα