Μορφέσης και Λιόση κάλεσαν τον κόσμο στην Τρίπολη

15:46 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης και η αρχηγός Κική Λιόση μίλησαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Θέτις Καπ».

Πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης, η συνέντευξη Τύπου για το 14ο Τουρνουά «Θέτις Καπ» Υδατοσφαίρισης Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου 2012, με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Ιταλίας και της Ουγγαρίας

στην αρκαδική πρωτεύουσα. Το διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το παρών στην Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Χριστοφοράτος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γιώργος Μορφέσης, η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Κική Λιόση, ο προπονητής της Ρώσικης ομάδας Αλεξάντερ Καπάνοφ και η αρχηγός της ρώσικης ομάδας Σοφία Κόνουκ.

Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε αρχικά τα εξής:

«Θέλω με την ευκαιρία της διοργάνωσης το 14ο Τουρνουά «Θέτις Καπ» Υδατοσφαίρισης Γυναικών να καλωσορίσω τις ομάδες του τουρνουά, την Εθνική μας ομάδα, την Ρωσία, την Ιταλία και η Ουγγαρία. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η διοργάνωση του τουρνουά ενόψει των υποχρεώσεων για το εθνικό και ολυμπιακό επίπεδο».

Ο Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Χριστοφοράτος ανέφερε με την σειρά του τα εξής: «Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Χρονιά. Η ΚΟΕ σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη διοργανώνει το τουρνουά «Θέτις Καπ» για δεύτερη φορά στην Τρίπολη. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Τρίπολης θα αγκαλιάσει την διοργάνωση για να δει εδώ τις ομάδες της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Ρωσίας και της Ιταλίας. Ο Δήμαρχος και η πόλη της Τρίπολης μας έχουν αγκαλιάσει. Πρόκειται για ένα τουρνουά πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού OPEN Right για το καλοκαίρι. Είναι η τελική μορφή του τουρνουά και είναι ευκαιρία για τον κόσμο που θα κατακλύσει το κολυμβητήριο του Σταδίου. Κύριε Δήμαρχε πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το χρέος μας και εσείς με την σειρά σας να μας αγκαλιάσετε με την ίδια θαλπωρή για ανάλογες διοργανώσεις».

Στην συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γιώργος Μορφέσης, δήλωσε: «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Είναι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία μας, το πρώτο τουρνουά για την καλύτερη προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσουμε στην τετράδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ιταλία. Είναι ένα μικρό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έχει τεράστια ιστορία και αποτελεί ότι καλύτερο για την προετοιμασία μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας».

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας Κική Λιόση ανέφερε με την σειρά της τα εξής: «Ο Γιώργος (σ.σ : ο προπονητής της) με κάλυψε. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας δει. Θα έχει την ευκαιρία να δει αθλήτριες και ομάδες υψηλού επιπέδου. Όλα είναι κατάλληλα η πισίνα και το ξενοδοχ

Keywords
Τυχαία Θέματα