Μούρτος: «Στο κυνήγι του στόχου μας»

Το χαμένο έδαφος προσπαθούν να καλύψουν στους Ίκαρους, που δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στο Παγκράτι.

Οι Σερραίοι υποδέχονται, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α2, τους «ροσονέρι» και η νίκη είναι μονόδρομος, εφόσον δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σπύρος Μούρτος στην επίσημη ιστοσελίδα των Ίκαρων: «Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει με τις δύο διαδοχικές νίκες. Με το Παγκράτι θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία

και να επιστρέψουμε στο κυνήγι του στόχου μας».

Ο 18άχρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στην τελευταία νίκη, επί του Πανερυθραϊκού, τον οποίο είχαν μελετήσει πολύ καλά: «Ήμασταν διαβασμένοι, παίξαμε δυνατά και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Εξάλλου, με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους Ίκαρους Σερρών ενημερώνουν πως στο ημίχρονο του αυριανού (27/01) αγώνα στο ΔΑΚ Σερρών θα κληρωθούν δύο εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Γαζώρου Σερρών, σε όσους πάρουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, μια προσφορά του ΤΑΠ Εθνικού Γαζώρου Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα